Hi-Fi

Den er spækket med digitale finesser som DAB+, netradio og et væld af streamingfunktioner. Men den trofaste pladespiller er heller ikke glemt.
forfatter

SX-N30DAB er navnet på Pioneers nye stereoreceiver, som meget nemt kan ende med at blive populær. Det har både internetradio og DAB+, som giver dig mulighed for at høre radio, længe efter at FM-båndet slukkes for evigt. Og indtil den dag kan receiveren i øvrigt også divertere med konventionel analogradio.

Netværk
Receiveren kobles til dit hjemmenetværk via et Ethernet-kabel eller trådløst med Wi-Fi. Du kan afspille højtopløste musikfiler (også DSD) fra din pc, eller trådløst fra iOS-enheder via AirPlay. Har du iPhone og Tidal-abonnement, er det AirPlay, du skal bruge, imens streamingtjenesterne Deezer og Spotify understøttes direkte.

Indgange
Der er i alt seks analoge og to digitale indgange, og så har vi ikke medregnet pladespillerindgangen for MM-pickups.

Her er både digitale og analoge indgange, også til pladespiller. Bemærk også subwooferudgangen.  Foto: Pioneer
Her er både digitale og analoge indgange, også til pladespiller. Bemærk også subwooferudgangen. Foto: Pioneer

Effekten opgives til 85 watt pr. kanal i 8 ohm, som sammen med en kondensatorbank på 16.400 mikrofarad skulle gøre den i stand til at drive de fleste højttalere overbevisende.

SX-N30DAB kan fjernstyres via mobiltelefon takket være Pioneer ControlApp, og vi forventer, at den vil blive populær, når den vil ankomme til forhandlere i januar 2016. Prisen bliver 5.498 kroner.

pioneer.dk

Foto: Pioneer
Foto: Pioneer

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også