TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Få streaming på dit anlæg

Der er ingen grund til at skifte anlægget for at få streaming. Det kan gøres lettere og billigere.

Hvis du har Wi-fi – og hvem har ikke det?), er den streamingadapter fra Clint et smagfuldt alternativ for dem, der ønsker at streame musik til anlægget. Sæt den ved siden af modtageren eller forstærkeren, og tilslut den til lydindgang, så du kan streame musik fra din telefon via dit hjemmenetværk til anlægget.

Heimdal er navnet på adapteren, der streamer via dit trådløse netværk. Det kan også være forbundet til en aktiv højttaler, en bordhøjttaler eller en soundbar, enten via analog stik eller et optisk lydkabel. Der er desuden en hovedtelefonudgang og USB-port.

Læs testen af Apple TV

Foto: Clint
Foto: Clint

Apple-brugere kan bruge AirPlay til streaming, og den understøtter både Spotify Connect og Tidal/Tidal HiFi. Man kan styre flere adaptere ad gangen via en app, så du kan samle flere adaptere i en multiroomløsning. Den understøtter også DLNA så Android-brugere kan streame trådløst over Wi-Fi til anlægget.

I modsætning til mange andre streamingadaptere kan man også styre de grundlæggende funktioner med knapper på toppen.

Prisen er ca. 1.500 kr, hvilket anbringer den i en anden klasse end den simplere adapter Chromecast Audio – og som en direkte konkurrent til Apple TV.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.