Search
Generic filters
 itemprop

Hjemmeelektronik

Expert vil give Elgiganten og supermarkederne kamp til stregen. De vil åbne 25 butikker i de kommende år. Den første på mandag.

Expert-kæden var engang synonym med lokale radioforretninger på hovedstrøget i enhver større dansk by og købstad. Kæden, som er norskejet, har dog siden skåret kraftigt ned på antallet af butikker. Ser man på kortet, optræder det orange stjernelogo i gadebilledet i 32 danske byer. Alene i 2014 blev 30 danske Expert-butikker lukket.

I stedet for at gå til den lille lokale butik vælger de fleste at købe computer, hi-fi og tv i store elektronikvarehuse – som Elgiganten. Hvis man da ikke bare smider hjemmeelektronikken ned i indkøbsvognen i supermarkedet, sammen med hakket oksekød og flåede tomater på dåse.

25 varehuse på vej
Nu kaster Expertkæden sig imidlertid ind i kampen om køberne af hjemmeelektronik med fornyet styrke. Det sker i form af elektronik-supermarkeder under navnet Power. Den første Power-butik åbner mandag d. 17. august i Glostrup. Og så er det ellers planen, at det skal gå slag i slag, indtil der i 2020 er spredt 25 elektronikvarehuse rundt i det danske landskab.

De byer, der er udset til at blive begunstiget med en Power-butik, er: Glostrup, Herlev, København, Lyngby, Hillerød, Roskilde, Hundige, Køge, Holbæk, Næstved, Slagelse, Nykøbing, Odense, Kolding, Vejle, Esbjerg, Horsens, Silkeborg, Herning, Viborg, Holstebro, Tilst, Viby, Randers og Aalborg.

Hvis dit eget postnummer ikke er på listen, tilbyder Power også fri fragt og 14 dages returret på køb over nettet.

Ud over Expert- og Power-butikkerne ejer Expert også kædeforretningerne Punkt1, Elplus, Lysmesteren, Lampeland, IP Detail, Blå Gruppe og 2tal.

annonce

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også