En Spotify-konto til hele familien

Med Spotify Family kan en familie på op til fem personer have én fælles konto, med separate musikprofiler til alle.

Hvis du i kraft af din musiksmag bliver anset for at være familiens gnavne, gamle mand, kan du nu spare ungene og resten af flokken for at skulle trækkes med din oldnordiske musik. I hvert fald på Spotify, som nu tilbyder en fælles familiekonto, hvor op til fem familiemedlemmer kan have hver sin individuelle profil med hver sin lyttehistorik, anbefalinger og playlister. Med andre ord vil det være som at have fem Premium-kontoer, men med fælles indlogning – og til en fælles pris på 299 kroner (for fem personer) om måneden i stedet for 495 kroner, som prisen ville være, hvis hver enkelt skulle have sin egen Premium-konto.

Også lidt mindre familier kan få glæde af familiekontoen. Prisen afhænger nemlig af antallet af medlemmer. Den første abonnent betaler de normale 99 kroner om måneden, imens hvert efterfølgende medlem får 50% rabat.

Og det bedste af det hele er, at alle kan være logget på samtidig, så du slipper for at blive afbrudt midt i Creedence Clearwater Revival, bare fordi en anden logger sig ind på din konto.

spotify.com

Les videre
Exit mobile version