TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Doktoren udskriver piller

Beats by Dr. Dre kommer med bluetooth-højttaleren Pill.

forfatter
Publiceret 23/10/2012 - 12:00

Efter succesen med hovedtelefoner og de større Beatbox-højttalere, kommer selskabet nu med den mindre trådløse højttaler Pill, eller Beats by Dr. Dre Beats Pill Wireless Speaker som det fulde navn lyder.

Trods den mere kompakte størrelse, siges den, takket være de fire højttalerelementer, at have den karakteristiske imponerende lyd, som Beats er kendt for. Det er også det første produkt, som anvender Beats Audio-algoritmen fuldt ud.

Blandt de lækre finesser bemærkes apt-X-kodeksen til bedre trådløs lys og NFC, hvilket gør, at man bare behøver at berøre højttalerne med sin mobil (med NFC) for at parre dem. Når de er parret, fungerer Pill også som højttalertelefon.

Det indbyggede batteri rækker i 7 timer og oplades med et USB-stik.

Pill kommer i farverne rød, hvid og sort til en amerikansk pris på $199. Dansk pris endnu ukendt.

Læs mere om Pill på Beatsbydre.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-spiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend