TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Devialet for de færreste

Du skal være både hurtig og velbeslået for at blive ejer af denne forstærker.

forfatter
Publiceret 07/12/2015 - 17:08

Devialet laver blot 100 af den kobberbelagte D900, som er ikke bare én, men to forstærkere, der kommer pakket i en trækasse.

Forstærkerne er naturligvis beslægtede med D400, som vi testede for nylig, og kan konfigureres og tilpasses efter brugerens behov. For eksempel kan man programmere pladespillerindgangen til at fungere som en digitalindgang i stedet. Man kan også tilpasse forstærkeren til højttalerne med SAM, som tilføjer data om højttalernes frekvensgang, impedans, fasevinkel, etc., for at forbedre ydelsen fra forstærkeren yderligere.

Foto: Devialet
Foto: Devialet

D900 er baseret på D800, og med opgraderingen består af af andet og mere end den pæne kobberoverflade. Den leverer også 100 W mere effekt, og topper nu ved 900 watt. Det burde være tilstrækkeligt til de fleste højttalere.

Prisen er derefter. Et sæt D900 – hvis du er blandt de hurtige – vil koste dig den nette sum af EUR 30.000.

Foto: Devialet
Foto: Devialet
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Nye og bedre musik-streamere fra Auralic Æstetik, isolering og vibrationsdæmpning har fået en overhaling i Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1, ligesom afspillerne endelig understøtter AirPlay 2.
Nu kan du designe dit helt eget Burmester-stereo Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.
Billig indgangsbillet til højopløst lyd Streaming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en nem måde at streame højopløst lyd på.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Prisbelønnet RIAA i ny udgave Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend