Forstærker

Du skal være både hurtig og velbeslået for at blive ejer af denne forstærker.
forfatter

Devialet laver blot 100 af den kobberbelagte D900, som er ikke bare én, men to forstærkere, der kommer pakket i en trækasse.

Forstærkerne er naturligvis beslægtede med D400, som vi testede for nylig, og kan konfigureres og tilpasses efter brugerens behov. For eksempel kan man programmere pladespillerindgangen til at fungere som en digitalindgang i stedet. Man kan også tilpasse forstærkeren til højttalerne med SAM, som tilføjer data om højttalernes frekvensgang, impedans, fasevinkel, etc., for at forbedre ydelsen fra forstærkeren yderligere.

Foto: Devialet
Foto: Devialet

D900 er baseret på D800, og med opgraderingen består af af andet og mere end den pæne kobberoverflade. Den leverer også 100 W mere effekt, og topper nu ved 900 watt. Det burde være tilstrækkeligt til de fleste højttalere.

Prisen er derefter. Et sæt D900 – hvis du er blandt de hurtige – vil koste dig den nette sum af EUR 30.000.

Foto: Devialet
Foto: Devialet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.