Hi-Fi

Med cd-afspiller, streaming og forstærker i én enhed kan Musical Fidelity Encore tilfredsstille de fleste menneskers ønsker.
forfatter

Lad der ikke være nogen tvivl om, at Musical Fidelity Encore 225 er så langt fra gamle dages konfirmationsanlæg, som man kan komme. Men det følger stadig den samme opskrift om at tilfredsstille ønsket om at få mest muligt ud af dine penge.

Okay, der følger ikke et sæt paphøjttalere i vinylfineret spånplade med. Og Encore-anlægget koster 10 gange mere, end hvad konventionelle konfirmationsanlæg gjorde.

Men Encore 225 er særdeles spændende for de af os, der for længst har dumpet konfirmationsanlægget til fordel for noget bedre. For her får man cd-afspiller, 2 x 225 W forstærker, indbygget harddisk til at gemme cd’er på – og et væld af indgange til streaming af musik.

Med fire digitale indgange og en USB-indgang på bagsiden, en ekstra USB-port på forsiden og tre analoge audio-indgange, kan man tilslutte snart sagt alt. Bortset fra pladespiller. Dertil kræves en ekstra RIAA-forstærker, hvis pladespilleren da ikke har den indbygget, som på denne fra TEAC.

Encore 225 har også Ethernet-indgang, så man kan oprette forbindelse til netværket til streaming af musik fra Spotify eller Tidal. Forstærkeren har også en hovedtelefonudgang og både analoge og digitale lydudgange for tilslutning til andre enheder.

Så alt i alt leverer Musical Fidelity Encore 225 ting alt, hvad de fleste har brug for, og du kan selvfølgelig kan styre alt fra din mobiltelefon.

Encore-anlægget er tilgængelig fra maj 2016 er prisen anslået til lidt over EUR 5.000 eller 37.500 kroner.

Annonce
Foto: Musical Fidelity
Foto: Musical Fidelity

Hurtige fakta:

  • Udskiftelig 1 TB harddisk med plads til 2.500 cd’er
  • Ripper bit-perfekt filer fra cd til harddisk
  • 2 x 225 W forstærker hentet fra den integrerede Musical Fidelity M6si
  • Tilpasset netværksafpillere som Sonos
  • Højtopløst farveskærm
  • Fjrnbetjening og app-styring fra Apple iOS og Android
  • Opgraderbar dual-core 64-bit Intel-processor med 2 GB hukommelse
  • 32-bit/384 kHz digitalkonverter
Foto: Musical Fidelity
Foto: Musical Fidelity

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også