TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Denon lover guldbiograf med AVR-3313

Den nye surroundreceiver AVR-3313 bliver Denons store satsning i mellemklassen.

forfatter
Publiceret 19/06/2012 - 11:33

AVR-33132 er med sine 7 x 125 watt en surroundreceiver i den øvre ende af Denon-skalaen. Hi-Fi Klubbens pressemeddelelse lover, at den let skal kunne måle sig med professionelle biografer, både på lyd- og billedkvalitet. Tal om store ord!

Receiveren angives som en 7.2-receiver, altså med to subwooferudgange. Hvorvidt disse kan kalibreres uafhængig eller om udgang nr. 2 kun er en kloning af nr. 1, er imidlertid ikke opgivet. Vi håber, det ikke er snyd!

Receiveren har indbygget Apple AirPlay foruden Spotify-adgang direkte via receiveren. Som sig hør og bør har AVR-3313 forforstærkerudgang for samtlige kanaler, således at ekstra effektforstærkere eller aktive højttalere kan tilsluttes.

På billedsiden støttes alle opløsninger op til 4K (3840 x 2160 pixels). Og på lydsiden sørger den indbyggede AL24+ processor for 24-bit/192 kHz opsampling i alle syv kanaler.

Via netværk eller USB-hukommelse støtter AVR-3313 tabsfrit Apple Lossless (ALAC), samt HD-lydformater som FLAC og WAV i 24-bit/192 kHz. Denon Link HD reducerer jitter overført med HDMI fra den tilhørende Blu-ray afspiller DBT-3313UD. Dette ved at sende clock-signalet separat via et Denon Link-kabel.

Det hele kan styres trådløst med iPhone, iPad, iPod touch eller Android.

AVR-3313 lanceres i august, prisen bliver 9.499 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend