Nyhed

Denne radio kan være brandfarlig

Har du selv eller kender du nogen, der har en Pinell Go eller Go+ radio, så læs dette …
forfatter

Den lille batteridrevne Pinell Go og den senere Go+ er blandt de mest populære DAB-radioer, men nogle af dem er brandfarlige.

Det gælder radioer, der er produceret mellem 2013 og 2015; nyere modeller er ikke berørt.

Disse radioer blev leveret med en batterifejl, som kan gøre, at batteriet begynder at koge og i værste fald bryder i brand. I Norge, hvor radioerne kommer fra, har der været brand i flere radioer, heldigvis uden personskader.

(Foto: Lasse Svendsen)

Indsend radioen

TT Micro, firmaet bag Pinell-radioerne, har skiftet tusindvis af batterier ud med nye Panasonic-batterier, der ikke er brændbare. Så skal radioerne have sådan et klistermærke i bunden:

(Foto: Pinell)

Alle Pinell Go og Go+ modeller, der ikke har et klistermærke, hvor der står “2016 Battery”, skal sendes til TT Micro for udskiftning af batteriet.

Det er gratis og gøres her på deres hjemmeside.

Så hvis du ser en Pinell Go eller Go+ radio, så tjek, om klistermærket er på. Hvis ikke, så ved du, hvad der skal gøres.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.