TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Computer-hifi fra iFi

iFi lancerer små enheder, som skal give high-end fra computeren.

forfatter
Publiceret 26/11/2012 - 09:10

Det måtte jo komme før eller senere – et firma, som i sand computer ånd kalder sig for iFi. Det man præsterer, er små enheder lavet til at kombinere computer og high-end lyd. Teknikken bygger på licenser fra det kendte high-end firma AMR (Abbingdon Music Research), og prissætningen lader til at være højest moderat, man angiver, at produkterne havner i prisområdet 200-400 USD.

Der er indtil videre fire produkter på programmet. iDAC – ESS Sabre HyperStream 24Bit/192kHz USB DAC med både line- og hovedtelefonudgang. Man angiver, at man anvender asynchrone USB samt Bit-Perfect og ZeroJitter Lite TM teknologier fra AMR. iCan – er en klasse-A hovedtelefonforstærker med justerbar XBas og 3D HolographicSound. iUSBPower – er en USB strømforsyning, som skal erstatte den ikke altid optimale USB strømforsyning fra computeren og kobles ind mellem computeren og din DAC. Firmaet postulerer, at den til og med er mere stille end en batteriforsyning…. Sidst har man iPhono – en MC/MM phonoforstærker med 40-66dB gain og seks forskellige EQ kurver.

www.dengodelyd.dk

www.ifi-audio.com 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend