data-srcset

CES 2019: High-end i lommeformat

NAD M10 er en streaming-forstærker med indbygget rumkorrektion og BluOS.

Streaming af musik fra internettet er ikke længere en fyord i hi-fi-sammenhæng. Musiktjenester som Tidal HiFi kan levere stort set al den musik, du kan drømme om – i fuld cd-kvalitet. Styret fra mobilen og langt hurtigere, end du kan rejse dig fra lænestolen og bevæge dig over til musikreolen.

NAD Electronics har på CES i Las Vegas præsenteret det nyeste medlem af sin Masters luksusserie. M10 ligner umiddelbart de andre Masters-modeller. Indtil man bemærker skalaen: Med en bredde på 21,5 cm, er den lille nye præcis halvt så bred som sine store søskende. Og da alt er integreret, behøver man kun et sæt højttalere og en smartphone for at have et komplet anlæg.

Der er indbygget BluOS, så M10 kan indgå i et multirumssystem, samt Dirac Live rumkorrektion.

Forstærkeren yder 2 x 100W i klasse D, og er baseret på nCore-moduler fra Hypex. Skulle det ikke være nok, er der udgang til ekstern effektforstærker. På bagsiden kan man også se, at effektdelen kan brokobles. Så mon ikke vi får en ren effektforstærker i samme design at se snart?

NAD M10 skulle være tilgængelig i februar. Vi vender tilbage med en test, så snart vi kan lægge hånd på et eksemplar.
Prisen på det amerikanske marked bliver USD 2.500, så vi gætter forsigtigt på en pris omkring 18.000 kroner.

Højttalerterminaler og netbrønd afslører størrelsesforholdet; NAD M10 er meget lille! Foto: NAD

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

 data-srcset

Nye radioer fra JBL

Nej, lineær radio er skam ikke dødt. Det vil JBL bevise med deres bærbare Tuner 2 og Tuner XL.

 data-srcset

HBO Max lanceret i USA

I dag er der premiere på HBO og WarnerMedias nye streaming-tjeneste i USA. Kan HBO Max blive en værdig Netflix-udfordrer?

 data-srcset

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.