Hi-Fi

I disse trådløse streamingtider er cd-afspillere ikke det, som vi ser mest af. Men det forhindrer ikke Marantz i at prøve lykken.
Annonce
Annonce
forfatter

Salget af cd-afspillere er stort set gået i stå. Og det hjælper ikke, at titusinder af husstande har flere hyldekilometer med cd’er. Nutildags streamer man musik med Spotify eller Apple Music. Og så står sølvskiverne bare og samler støv.

Men der er utvivlsomt nogle, der stadig hygger sig med musik på cd. Og det er dem, Marantz sigter efter, når de frigiver en ny cd-afspiller.

Foto: Marantz
Foto: Marantz

Den kompakte afspiller HD CD1, tilhører Marantz Music Link serie, som også omfatter HD AMP1, en lille integreret forstærker på 70 W, med indbygget digitalkonverter (DAC).

Tilføj et par gode højttalere, og man har et kompetent anlæg for kræsne ører.

Cd-afspilleren har både digitial (24-bit/192 kHz konvertering med en Cirrus Logic CS4398 DAC) og analog lydudgang, så du kan slutte den til en DAC som HD DAC1 eller HD-AMP1 med indbygget DAC, eller til anden analogforstærker uden indbygget DAC.

Afspilleren har også Marantz HDAM-SA2 forstærkermoduler, blandt andet på hovedtelefonudgangen, hvilket burde friste hovedtelefonentusiaster med en god cd-samling.

Prisen bliver 4.699 kroner.

HiFifreaks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
JBL fejrer 75 år med jubilæumsmodellen L100 Classic 75 og den nye retro-forstærker SA750. We wanna rock!
Dårligt batteri på Sonos Move? Nu kan du skifte det selv.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.