TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Cd-spilleren kan stadig!

I disse trådløse streamingtider er cd-afspillere ikke det, som vi ser mest af. Men det forhindrer ikke Marantz i at prøve lykken.

Salget af cd-afspillere er stort set gået i stå. Og det hjælper ikke, at titusinder af husstande har flere hyldekilometer med cd’er. Nutildags streamer man musik med Spotify eller Apple Music. Og så står sølvskiverne bare og samler støv.

Men der er utvivlsomt nogle, der stadig hygger sig med musik på cd. Og det er dem, Marantz sigter efter, når de frigiver en ny cd-afspiller.

Foto: Marantz
Foto: Marantz

Den kompakte afspiller HD CD1, tilhører Marantz Music Link serie, som også omfatter HD AMP1, en lille integreret forstærker på 70 W, med indbygget digitalkonverter (DAC).

Tilføj et par gode højttalere, og man har et kompetent anlæg for kræsne ører.

Cd-afspilleren har både digitial (24-bit/192 kHz konvertering med en Cirrus Logic CS4398 DAC) og analog lydudgang, så du kan slutte den til en DAC som HD DAC1 eller HD-AMP1 med indbygget DAC, eller til anden analogforstærker uden indbygget DAC.

Afspilleren har også Marantz HDAM-SA2 forstærkermoduler, blandt andet på hovedtelefonudgangen, hvilket burde friste hovedtelefonentusiaster med en god cd-samling.

Prisen bliver 4.699 kroner.

HiFifreaks

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.