Nyhed

Cd-afspiller

MCT450 er ikke en rigtig cd-afspiller, men bare et værk, som har brug for en en D/A-konverter, for at der kan komme musik ud af det.
forfatter

Man skal bruge en DAC eller en forstærker med indbygget DAC for at få glæde af MCT450, som er en rendyrket cd/SACD-transport med digitaludgang.

En smart detajle er DIN-udgangen på bagsiden, som overfører musiksignalet til McIntoshs nye forforstærker D150.

Selve aftastningen sker med en dobbeltstrålet laser, og drevet kører med 2x hastighed for at opnå bedre aflæsning og fejlkorrektion.

MCT450 har flere forskellige digitale udgange. Ud over DIN-bøsningen findes en 110 ohm balanceret (AES/EBU), en koaksial og en optisk udgang. Det betyder, at du er sikker på at kunne bruge drevet med alle D/A-konvertere. Altså bortset fra dem, der kun har USB-port.

XL_MCT450_Front_Top

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.