Carlos Santana på dagligstue-turne

Bang & Olufsen samarbejder med kendte musikere, som spiller i hjemlige omgivelser. Paul McCartney har været der. I år er det Carlos Santana, som holder dagligstur-turne.

Living Room Tour er navnet på en serie af intimkoncerter og interviews med berømte musikere, sat i scene af B&O. Sidste år kunne man høre sir Paul McCartney, og i år er turen kommet til lige så legendariske Carlos Santana.

Santana har mødt og jammet med den amerikansk-haitianske hip-hop musiker og producer Wyclef Jean. De to taler blandt andet om, hvordan man som guitarist automatisk får kvinder som musikalsk forbillede.

Dagligstue-sessionen offentliggøres lidt efter lidt på Bang & Olufsens blog, som kan følges her.

Carlos Santana nyder musikken – på et diskret medtaget sæt H6 hovedtelefoner.

Sidste års interview med Paul McCartney gav, ud over musikalske visdomsord fra ex-Beatlen, også et smugkig på Beolab 18-højttalerne, som man “kom til” af afsløre i baggrunden af billedet. Det er nærliggende at kigge efter, om der også er gemt et “påskeæg” i videoen med Carlos Santana. Hvad er det for eksempel for en pladespiller, der står i baggrunden på videoen?

Hvilken pladespiller er det? Designet er klassisk B&O, men arm og pickup virker anderledes.

Designet ligner en række af B&O’s pladespillere fra vinylens storhedstid i 70’erne og 80’erne. Det er svært at tro, at B&O bare har placeret en grammofon i indretningen for hyggens skyld. Hos B&O afviser PR-chef Tina Banzhaf dog, at man er hoppet på vinylvognen.

Se selv videoen herunder:

Les videre
Exit mobile version