TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Brutal Boombox fra Sharp

Tilbage til 80´erne med Sharps Boombox, men nu med moderne teknologi.

forfatter
Publiceret 23/10/2012 - 09:26

Nu kommer Sharp med sin Boombox, som blev vist på IFA-messen i efteråret. Er du ude efter bærbar lyd med reelle volumenressourcer, er GX-M10 måske det rette for dig. Den har hele 2 x 50 watts forstærkere og kan prale af 1.250 watt PMPO. For at forstærke indtrykket af pumpende bas, blinker den selvfølgelig (?) orange i takt med musikken.

Lydkilden er primært en iPhone eller iPod, som sættes i dockingstikket med støv- og stødbeskyttelse. Der findes også CD-afspiller og FM-radio. Men mere interessant er, at man på bagsiden kan tilslutte en elguitar og mikrofon for improviseret optræden.Man kan også tilslutte og oplade en iPad eller andre musikafspillere til USB-stikket på forsiden.

Skulderrem medfølger til at bære det 7,3 kg tunge apparat, som også kan drives med 8 stk. batterier i D-størrelse. Vil man bruge den i campingvognen, bilen eller båden, så kan den også drives med 12V.

Den vejledende udsalgspris er €200, hvilket bliver knapt 2.000 kroner i butikkerne.

Læs mere her.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend