TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

Brugervenlig trådløs pladespiller

Como Audio gør det enkelt at spille vinyl.

Como Audio er netop kommet med nyheden om, at de lancerer en trådløs pladespiller. Den simple grammofon har phono-trin indbygget og kan streame musikken direkte til højttalerne via Bluetooth.

Den kan også kobles direkte til en højttaler eller forstærker med AUX/line-indgang, og som sædvanlig for Como kan lyden fra vinylpladerne streames i hele huset.

Como Audio Bluetooth Turntable, som den hedder, er lavet for Como af Pro-Ject – så ved man, at det er kvalitet – og fås i de samme fire udførelser som Comos radioer: Lys hickory, valnøddefinér, sort eller hvid.

Den kan selvfølgelig bruges i andre anlæg og med andre forstærkere. Men man har bare brug for en Bluetooth-højttaler for at få lyd fra LP’erne.

(Foto: Lasse Svendsen)

Comos pladespiller leveres med en Ortofon OM10-pickup færdigmonteret, hvilket er et trin op ad kvalitetsstigen i forhold til OM5E, der er det almindelige i denne klasse.

Prisen ventes at havne på 499 euro, eller ca. 3.800 kroner, når pladespilleren er i butikkerne i løbet af sommeren.

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.