TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bose opdaterer sine multirumshøjttalere

Nye Wi-Fi-højttalere med Bluetooth og integreret Spotify.

Boses satsning på at gøre sine lydsystemer trådløse og med multirumsfunktion har vi kigget på før, og nogle af SoundTouch-produkterne har vi haft på testbænken. Nu opdateres produkterne igen med flere funktioner.

Foto: Jonas Ekelund / Lyd & Billede
Foto: Jonas Ekelund / Lyd & Billede

Bose har diskret introduceret en ny mindste model i sortimentet, kaldet SoundTouch 10. Takket være en nyudviklet spole kan højttaleren spille overraskende dybt trods sin lille størrelse. Vores indtryk under demonstrationen var, at det både spillede højt og klart med overraskende styrke.

Foto: Jonas Ekelund / Lyd & Billede
Foto: Bose

Man kan også oprette forbindelse til højttaleren med Bluetooth og derefter via app’en koble sig til husets andre højttalere hjemme via Wi-Fi. Så man får enkelheden i Bluetooth i kombination med den udvidede rækkevidde og mulighederne for multirumsløsninger med Wi-Fi.

bose-soundtouch-spotify
Adgang til mange Spotify-funktioner direkte i Bose-app’en. Foto: Jonas Ekelund / Lyd & Billede

Bose har desuden samarbejdet med Spotify for en dybere integration af tjenesten end normalt. Man kan både få adgang til mange flere af Spotifys muligheder direkte i Bose-app’en, samtidig med, at du kan styre afspilningen på ​​de forskellige højttalere direkte fra Spotify-app’en (Connect).

Foto: Jonas Ekelund / Lyd & Billede
Som tidligere det nemt at gemme radiostationer eller afspilningslister som forvalgstaster. Foto: Jonas Ekelund / Lyd & Billede

Funktionerne er stadig under udvikling og forventes at komme som en gratis softwareopdatering til nytår. Til den tid kommet også muligheden for at forbinde to højttalere som et stereopar.

Bose Sound Touch 10 fås i hvid og sort og kan købes nu for 1.649 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.