Nyhed

Billigere kraftcentre

Integreret 600-watter med Bluetooth og DAC.
forfatter

Det måtte jo komme. Integrerede forstærkere i Rotels Michi-serie var den naturlige udvidelse af forforstærkeren og effektforstærkerne, som vi testede for nylig. De massivt potente forstærkere i stereo- og monoversion og den veludstyrede forforstærker er noget af det bedre, vi har testet i high-end-klassen et stykke tid.

(Foto: Rotel)

Derfor er forventningerne høje til de kommende Michi X5 og X3, som lægger sig under for- og effektforstærkerne i pris, men er godt udstyret og baseret på samme grundlæggende teknologi.

Den største af dem, Michi X5, leverer 600 watt i 4 ohm og 350 watt i 8 ohm, og er bygget som to monoforstærkere med separate kredsløb og strømforsyninger. Her får man hele 14 indgange – balancerede og ubalancerede, analoge og digitale, en USB-port og en 32 bit digitalkonverter fra AKM, med understøttelse af DSD og MQA-filer.

(Foto: Rotel)

Den har også Bluetooth-streaming med aptX- og AAC-understøttelse, og ligesom forforstærkeren har den pladespillerindgang til MM- og MC-pickupper.

Den mindre Michi X3 leverer 350 watt i 4 ohm og 200 watt pr. kanal i 8 ohm, og har 13 indgange – analoge og digitale – samt pladespillerindgang til MM-pickup og Bluetooth med aptX.

(Foto: Rotel)

Michi X3 lanceres til oktober til 5.000 dollars, mens den større X5 kommer i november og er prissat til 7.000 dollars.

(Foto: Rotel)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.