TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Billigere kraftcentre

Integreret 600-watter med Bluetooth og DAC.

forfatter
Publiceret 19/08/2020 - 11:41

Det måtte jo komme. Integrerede forstærkere i Rotels Michi-serie var den naturlige udvidelse af forforstærkeren og effektforstærkerne, som vi testede for nylig. De massivt potente forstærkere i stereo- og monoversion og den veludstyrede forforstærker er noget af det bedre, vi har testet i high-end-klassen et stykke tid.

(Foto: Rotel)

Derfor er forventningerne høje til de kommende Michi X5 og X3, som lægger sig under for- og effektforstærkerne i pris, men er godt udstyret og baseret på samme grundlæggende teknologi.

Den største af dem, Michi X5, leverer 600 watt i 4 ohm og 350 watt i 8 ohm, og er bygget som to monoforstærkere med separate kredsløb og strømforsyninger. Her får man hele 14 indgange – balancerede og ubalancerede, analoge og digitale, en USB-port og en 32 bit digitalkonverter fra AKM, med understøttelse af DSD og MQA-filer.

(Foto: Rotel)

Den har også Bluetooth-streaming med aptX- og AAC-understøttelse, og ligesom forforstærkeren har den pladespillerindgang til MM- og MC-pickupper.

Den mindre Michi X3 leverer 350 watt i 4 ohm og 200 watt pr. kanal i 8 ohm, og har 13 indgange – analoge og digitale – samt pladespillerindgang til MM-pickup og Bluetooth med aptX.

(Foto: Rotel)

Michi X3 lanceres til oktober til 5.000 dollars, mens den større X5 kommer i november og er prissat til 7.000 dollars.

(Foto: Rotel)
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Nye og bedre musik-streamere fra Auralic Æstetik, isolering og vibrationsdæmpning har fået en overhaling i Auralic Aries G1.1 og Altair G1.1, ligesom afspillerne endelig understøtter AirPlay 2.
Nu kan du designe dit helt eget Burmester-stereo Det er tilladt at drømme! Med Burmesters nye AR-app kan du selv skræddersy et system og teste placeringen i dit eget hjem.
Billig indgangsbillet til højopløst lyd Streaming og lydkvalitet går hånd i hånd med Wiim Mini, som er en nem måde at streame højopløst lyd på.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Prisbelønnet RIAA i ny udgave Verteres pladespillerforstærker er kommet i en opdateret udgave, kaldet Phono-1 MKII L
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend