TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Billige bluetooth-højttalere med hi-fi-kvaliteter

NuForce lover, at den trådløse reolhøjttaler S3-BT giver hi-fi-kvaliteter takket være Bluetooth 4.0.

forfatter
Publiceret 18/10/2012 - 11:49

Hovedargumentet for den nye, trådløse højttaler S3-BT er Bluetooth 4.0, som giver højere båndbredde og dermed støtter bedre trådløs lydkvalitet.

De fleste Bluetooth-højttalere blegner lydmæssigt i forhold til deres analoge modstandere, men NuForce har stor tro på, at apt-x-protokollen og AAC-kodeks giver CD-kvalitet og dermed vil tilfredsstille selv den mest erklærede hi-fi nørd. Nu er AAC ganske vist ikke helt CD-kvalitet, men det vil nok være svært at høre forskel med et par billige reolhøjttalere. Dermed kan det alligevel være hold i påstanden.

Hvis du derimod ikke er overbevist om lydkvaliteten over blåtand, har NuForce også inkluderet en stereo analogindgang. Alternativt anbefaler NuForce at bruge analogindgangen til at tilslutte en af deres trådløse digitalkonvertere (Air DAC), som vil give endnu bedre trådløs lydkvalitet, end hvad Bluetooth er i stand til.

Højttalerne har en 3,5-tommers basenhed og en 1-tommers diskant hver, og baselementet har noget så fint som en patenteret antiresonansmembran (har de ikke alle det?).

Vælg mellem sort eller hvidt kunstlæder.

Højttalerne er beklædt i sort eller hvidt kunstlæder. Prisen er opgivet til 300 dollar i USA. Baseret på egne priserfaringer forventer vi en prisseddel på over 2.000 kroner, når produktet ankommer på det danske marked.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend