TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Billig multirumsløsning fra Pure

Med serien Jongo lancerer Pure en række aktive højttalere, som fungerer sammen i trådløse multirumsløsninger.

forfatter
Publiceret 12/10/2012 - 11:21

Jongo er en serie multirumsprodukter, som kan distribuere musik til flere enheder fra én enkelt lydkilde. Med andre ord kan du høre samme musik i stuen, køkkenet og badeværelset samtidig. Og fordi enhederne kommunikerer trådløst, er det ikke nødvendigt at trække kabler gennem væggene.

Lydkilden kan være et produkt i Pures Flow-serie eller brug app´en Pure Connect til bærbare Apple- og Android-enheder for at spille musikken fra dit lydbibliotek. Eller et hvilken som helst lydprodukt med bluetooth, som din mobiltelefon eller bærbare computer.

Start med én
Du kan starte med en enkelt højttaler, Jongo S340B med Wi-Fi og bluetooth, som vil koste omkring 1.500 kroner. En kompakt højttaler, tilgængelig i en række farver, med genopladeligt batteri, som påstås at vare i 10 timer med effektiv afspilning. Fire små diskantelementer  sidder på henholdsvis hver sin side af produktet i en 360 graders konfiguration, mens et 3,5-tommers element på toppen sørger for mellemtone- og basgengivelsen. Effekten er på 2,5 watt til hver af diskanterne og 10 watt til mellemtonebassen, altså 20 watt totalt. Akkurat tilstrækkelig til at lytte til musik ved normale, moderate lydniveauer. Du kan vælge mellem flere lydmodi som stereo eller mono 360-lyd eller vælg normal fremadrettet stereo.

Styr med din smartphone
Pure Connect til Apple og Android er en fjernbetjeninsapp, som lader dig streame musik fra bærbare enheder via dit hjemmenetværks musikbibliotek. De, der bor i Storbritannien, kan også abonnere på Pures egen musiktjeneste. Sidstnævnte lader dig streame musik fra netskyen til ca. 50 kroner pr. måned. Vi har hørt, at skandinavisk lancering er planlagt, men hvornår er svært at sige.

Flere kobles sammen
For at få musik i flere rum kan du enten lægge endnu en S340B til eller et hvilket som helst andet streamingsprodukt fra Pure (for eksempel Sensia 200D eller One Flow). Flere Jongo-produkter loves i fremtiden, herunder en hi-fi adapter, som gør, at produkterne også kan streame til et hi-fi stereoanlæg og desuden flere trådløse højttalere.

Jongo S340B lanceres i november i farverne sort, hvid, limegrøn, mango og orange. Prisen kommer som nævnt til at ligge på omkring 1.500 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend