Nyhed

Beoremote Halo styrer lyden

Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
forfatter

Beoremote Halo bliver næppe væk mellem sofapuderne. For det er ikke nogen almindelig fjernbetjening.

Fjernbetjeningen er – som meget andet fra B&O – lavet af aluminium og har et display, der viser den valgte lydkilde eller playliste. Den har knapper til at navigere med, og man kobler den til det trådløse hjemmenetværk og styrer sine Bang & Olufsen-højttalere med den.

(Foto: B&O)

Den kobles trådløst til med Bluetooth og Wi-Fi, og skifter sømløst mellem dem, afhængigt af hvor den er placeret, og hvad den skal styre. Som B&O siger, kan man tage en bærbar B&O-højttaler med ud i haven, og så skifter den automatisk til Bluetooth, hvis netværket er uden for rækkevidde, og tilbage igen, når man tager højttaleren med ind.

(Foto: B&O)

Fjernbetjeningen giver også brugeren adgang til radiostationer på TuneIn, og man kan gemme sine yndlingsstationer eller skifte til Spotify eller Deezer, og det hele vises på displayet.

Beoremote Halo kan hænges på væggen og tages ned, når man vil have den med ind i et andet rum, og fjernbetjeningen, der koster 5.500 kroner, fås også i messingfarvet aluminium.

(Foto: B&O)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.