TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Apple Music nu også på Sonos

Apples streamingtjeneste bliver integreret i Sonos. I første omgang i form af en offentligt tilgængelig prøveversion.

Hvis du er en af de mange, der har meldt sig under fanerne på Apples streamingtjeneste, og samtidig er ejer af et multirumssystem fra Sonos, er der godt nyt i vente. Nu føjes Apple Music nemlig til den lange liste af tilgængelige musktjenester i Sonos.

Fra 15. december er det muligt at deltage i en offentlig betatest af Apple Music-integrationen på Sonos. Den offentlige betaversion giver mulighed for at styre Apple Musics mange funktioner via Sonos-app’en på iPhone, iPad, iPod touch, Mac, PC og Android-telefoner og afspille den i et eller flere rum i hjemmet. Den fulde version bliver offentligt tilgængelig i starten af 2016.

Foto: Apple
Foto: Apple

Introduktionen af Apple Music markerede et vendepunkt for streaming og dens udbredelse. Og vi er beærede over, at kunne levere Apple Music til Sonos-ejere i hele verden,” siger medstifter og administrerende direktør hos Sonos, John MacFarlane.“

Apple Music har siden lanceringen i sommer fået en stor andel af markedet for streamet musik. I udgangen af oktober havde tjenesten 6,5 millioner betalende brugere, og endnu andre 8,5 millioner var i gang med den gratis tre måneders prøveperiode.

Læs mere om Apple Music på Sonos’ blog.

Foto: Apple
Foto: Apple

Artikelfoto: Sonos

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.