Nyhed

Alsidig DAC med valgfri rørforstærkning

CocktailAudio har mikset det hele i en DAC og hovedtelefonforstærker, hvor man har frit valg mellem radiorør og transistorer.

Koreanske CocktailAudio har sendt en alsidig hi-fi-komponent på gaden. DAC eller hovedtelefonforstærker, rør eller solid state? Du kan få det, som du vil have det.

Ud over sit egentlige formål – nemlig at være forstærker til et sæt hovedtelefoner – er HA500H også en forforstærker med eller uden rør og en high-end DA-konverter med asynkron USB DAC.

En “hemmelig” standard

Særligt én feature er med til at understrege HA500H’s alsidighed og high-end-ambitioner: Nemlig en såkaldt I2S-indgang. I2S er en standard, der anvendes til overførsel af digital lyd mellem for eksempel drevet og konverteren i en CD. Men imens printkortene inde i elektronikken taler I2S indbyrdes, bruges den kun sjældent mellem forskellige apparater. Men eftersom CocktailAudio også har medieafspillere med I2S-udgang på programmet, giver det mening.

Frit valg

Mest usædvanligt er dog valgmuligheden mellem rørforstærkning eller ‘solid state’ forforstærkning. Rørene er i øvrigt de klassiske ECC82. Konverteringen af det digitale signal sker under alle omstændigheder af to Sabre ES9018K2M-chips, der understøtter MQA og DSD. Elektronikken er fuldt balanceret opbygget med adskilte og afskærmede digital- og analogsektioner.

CocktailAudio HA500H koster 17.995 kroner. Nærmeste forhandler oplyses på medlyd.dk

Les videre
Exit mobile version