TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Aktiv støjdæmpning bliver helt stille

Audio Technica ATH-ANC9 introducerer forbedret støjdæmpning i hovedtelefoner og dæmper angiveligt helt op til 95% af al støj udefra.

forfatter
Publiceret 10/05/2012 - 11:48

Hovedtelefoner med støjdæmpning er populære. Folk på farten kan slippe for at forholde sig til al lyd fra ydersiden af hørebøfferne, fordi små mikrofoner registrerer støjen og filtrerer den væk på indersiden med avanceret fasevending af lyden uden for øreklokkerne.

Audio Technica har taget denne teknologi et skridt videre med noget de kalder ”Tri-Level Cancellation”. Det giver brugeren tre forskellige indstillinger og kan dæmpe udefrakommende støj op til 30 dB.

Den første indstilling er tilpasset den konstante susende lyd fra fly, tog eller bus og dæmper de lave frekvenser fra rumlen ekstra godt.

Med indstilling nummer to dæmpes typisk kontorstøj, baggrundsstøj fra offentlige pladser og andre miljøer, hvor støjen typisk befinder sig i et højere frekvensområde.

Den tredje indstilling er beregnet til stille miljøer og dæmper i første omgang smålyde. Her har den aktive støjdæmpning en mildere karakter.

De nye hovedtelefoner har aftagelig ledning med mikrofon og knapper til styring af mobilen. Øreklokkerne har fået nye 40 mm elementer, som skal give endnu bedre lydkvalitet, end hvad man normalt forbinder med hovedtelefoner med aktiv støjdæmpning.

Audio Technica ATH-ANC9 fungerer også, når støjdæmpningen er slået fra, eller når batteriet er tomt.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sådan en kunne vi da godt tænke os! Den nye pladespillerreference MoFi MasterDeck og RIAA-trinet MasterPhono kunne vi godt tænke os i vores stereorack.
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend