Search
Generic filters

GX Soundbar fra LG er flad som en pandekage

Den nye soundbar i GX-serien skal være det perfekte match til LG’s eget Gallery OLED!

Da vi testede LG’s nye Gallery OLED for nylig, blev vi mægtig imponerede over både byggekvalitet og design, for ikke at tale om den lækre billedkvalitet. Lyden var derimod bare “o.k.”. Som de allerfleste tynde fladskærme derude skriger LG-skærmen på lidt assistance fra nogle ordentlige højttalere – gerne et fuldblods hjemmebiosystem eller i det mindste en soundbar, der virker.

Nu kommer løsningen fra LG selv: Den nye GX Soundbar har et design, der matcher Gallery OLED GX. Soundbaren er blevet vist frem ved flere lejligheder, men nu er den klar og tilgængelig i butikkerne.

LG GX Soundbar. (Foto: LG)

LG GX Soundbar med trådløs subwoofer

GX Soundbar er skabt til at matche Gallery-serien både visuelt og lydmæssigt. De fleste vil nok foretrække at hænge den på væggen sammen med TV’et, da soundbaren har sit eget Zero Gap-vægbeslag, som placerer den tæt op ad væggen, lige under OLED-skærmen. Alternativt kan den stilles på et TV-møbel ved hjælp af et medfølgende bordstativ.

Soundbaren er i øvrigt lige så bred som et 65 tommers LG OLED GX (144 centimeter) og vil derfor passe allerbedst til det.

LG GX Soundbar er klædt i mørkegråt stof. Den kan hænges på væggen eller stå på et bord. (Foto: LG)

GX Soundbar bruger et 3.1 kanals lydsystem med separate højttalere til venstre/højre kanal og centerkanalen samt en separat trådløs subwoofer til baskanalen. Man kan desuden supplere med ekstra baghøjttalere (SPK8, som sælges separat) og således opnå 5.1 surroundlyd. Den samlede forstærkereffekt er angivet til 420 watt.

Læs også Endelig et OLED-TV der ser godt ud på væggen LG’s nye OLED-TV er skræddersyet til vægmontering. Desuden ser det uforskammet lækkert ud!

Dolby Atmos, DTS:X og HDMI eARC

Ifølge specifikationerne får GX-soundbaren gode tilslutningsmuligheder. Den har HDMI ind/ud med understøttelse af 4K og eARC, så den kan hente lydsignalerne fra en tilsluttet Blu-ray-afspiller, men også direkte fra TV’et og dets indbyggede apps.

Den øgede båndbredde fra eARC gør det muligt at afspille lydfiler med høj opløsning, f.eks. Dolby Atmos og DTS:X. LG-soundbaren har imidlertid ingen dedikerede “højdehøjttalere” vendt mod loftet, og derfor vil der nok være begrænset højdeperspektiv at hente. Men det til trods er det positivt med understøttelse af højopløst lyd!

annonce
LG GX Soundbar kommer også med trådløs subwoofer: Baghøjttalere er derimod ekstraudstyr. (Foto: LG)

LG-soundbaren kan også streame lyd via Bluetooth direkte fra smartphonen eller tabletten. Lydfiler kan afspilles med op til 24 bit/96 kHz opløsning (Hi-res Audio). En indbygget LG Ai Sound Pro lydprocessor sørger for at bearbejde og optimere lyden.

annonce

Pris og tilgængelighed

LG GX Soundbar er allerede på lager i enkelte butikker og har en vejledende pris på 10.990 kroner.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Quick Charge 5 lover halv opladning af et typisk smartphonebatteri på bare fem minutter.
  Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.
  Vi skylder ham alt. Uden Nikola Tesla ville den moderne teknologi ikke eksistere.
  JBL LIVE 400BT forsvinder fra sortimentet hos flere elektronikkæder på grund af mistanke om sundhedsfarlige mængder af kræftfremkaldende stof.
  Apple bekræfter nu, hvad mange har haft mistanke om: Det varer lidt, inden vi kan købe iPhone 12.
  Nu kan du cruise med 350 km/t, mens du lytter til perfekt timede rytmer fra Naim!
  Billeder af Samsung Galaxy Z Fold 2 lækket på internettet.
  Efter tysk test viste tilstedeværelse af kræftfremkaldende stoffer, fjerner elektronikkæden POWER hovedtelefoner fra hylderne i hele Norden.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Denon Home 350

  Vejl.pris 6998 kr Nobelt ydre – magtfuldt indre

  Canton Pro XL.3

  Vejl.pris 3015 kr Anonyme og uengagerende

  Monitor Audio Climate 60

  Vejl.pris 3798 kr Spilleglæden vejer op

  Klipsch AW-525

  Vejl.pris 3999 kr Meget sjov for pengene
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.