Gensyn med Hjem til jul

Nu er det kun tre uger til, at vi igen kan grine og græde med den charmerende Johanne & co.
Annonce
Annonce
forfatter

Ingen højtider er så traditionsbundne som julen – heller ikke når det gælder vores underholdningsindtag. Så skal børn og barnlige sjæle se Fra alle os til alle jer, mens andre ikke kan undvære Love Actually, Grinchen eller Fars fede juleferie.

Filmselskaberne – og nu også streaming-giganterne – har for længst indset, at de fleste af os er særlig modtagelige omkring højtiden, og skærper udbuddet derefter.

 

Netflix er de seneste år hoppet på trenden med julefilm og -serier, sidste år endda med en norsk juleserie, den charmerende Hjem til jul. Den 18. december i år kommer 2. sæson.

Læs også
Bliver der sex til jul? Før jul lyver Johanne sig til en fiktiv kæreste – nu har hun 24 dage til at skaffe en.

I tiden op til jul sidste års løj Johanne sig til en kæreste for at slippe for familiens enerverende spørgsmål. Det gav hende tre hektiske uger til faktisk at finde sig en passende partner før den traditionelle familiejulemiddag. Nu er der gået et år, og Johanne står foran en ny juletid – såvel som nye friere.

Johanne (Ida Elise Broch) gør sig klar til endnu en date. (Foto: Netflix)

Heldigvis har Netflix fået de fleste af skuespillerne fra 1. sæson med om bord. Ida Elise Broch spiller igen hovedrollen som den charmerende, lidt naive Johanne, mens Gabrielle Leithaug er hendes lettere outrerede veninde.

Også Felix Sandman, Stian Blipp, Oddgeir Thune, Dennis Storhøi og Anette Hoff får vi et gensyn med, mens nye roller bl.a. beklædes af Edward Schultheiss, Hermann Sabado og den fremadstormende norske sangerinde Dagny Norvoll Sandvik som sygeplejerske.

 

Optagelserne af 2. sæson blev forsinket på grund af coronapandemien, og det var længe usikkert, om der ville komme en 2. sæson i år. Men produktionsselskabet bag serien, The Oslo Company, har formået at rubbe sig og levere varen, før “engle daler ned i skjul”.

I pressemeddelelsen fra Netflix kan man bl.a. læse:

“Er du klar, når kærligheden banker på døren? Følg Johannes fortsatte jagt på evig, varm og ægte kærlighed endnu en december. Når familien og verden omkring hende falder fra hinanden, hvordan kan hun så fortsat tro på ægte og evig kærlighed? Eksisterer den overhovedet, og finder hun mon den eneste ene at tage med hjem til jul i år?”

h4 h3 h5 h6 h7 h8
<
>
(Foto: Netflix)

Instruktionen står Per-Olav Sørensen igen for, mens Julie Skaufel, Mattis Herman Nyquist, Miriam Larsen og Per-Olav Sørensen selv er manuskriptforfattere. Indspilningerne af 2. sæson er endnu engang henlagt til den postkortvenlige højtidsklædte by Røros såvel som den norske hovedstad.

Så det er bare at krydse af i kalenderen og tælle ned til Johannes nye jule-erobringer.

(Foto: Netflix)

 

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Bekræft venligst inden tilmelding

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Annonce
Annonce

Læs også

Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.