TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.

forfatter
Publiceret 27/05/2020 - 17:22

Det nye Sound BlasterX AE-5 Plus har fået tilnavnet Pure Edition, fordi selve lydkortet er hvidt i stedet for sort. Lydkortet har desuden fået fire RGB LED-strips og giver spillerne mulighed for at være kreative i måden at konfigurere lysene på. Lyset har et spektrum på 16,8 millioner farver, så det hedder med andre ord ikke Pure, fordi man har nedtonet lyseffekterne.

Lyd

Lydmæssigt er lydkortet identisk med Sound BlasterX AE-5 Plus. Det betyder understøttelse af både Dolby Digital Live og DTS Connect-kodning. 5.1 surround-lyd understøttes også samt 7.1 virtuel surround-lyd til hovedtelefoner.

Den indbyggede hovedtelefonforstærker skal fungere med impedans fra 16 til 600 ohm og understøtter opløsninger op til 384 kHz.

Læs også Buet gaming-skærm til flad pris Vink farvel til Full HD. Det koster så lidt ekstra at få den bedste komfort, at det ikke kan betale sig at lade være.

Tilslutninger

Af tilslutninger finder vi en optisk udgang (TOSLINK), 3,5 mm stereo-frontudgang, 3,5 mm bagudgang og en 3,5 mm center/sub-udgang. Og desuden en 3,5 mm mikrofon/line-indgang.

Den nyeste Sound Blaster Command-software er også på plads, og pressemeddelelsen praler med “en ekstra brugervenlig grænseflade og problemfri tilpasningsalternativer”.

Pris

Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition koster 189,99 euro på creative.com, hvilket er 30 euro mere end den almindelige Plus-udgave, der har tilsvarende ydelse.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu er Samsungs nye gaming-skærm på hylderne De nye 4K-skærme Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover vild ydelse!
Kone dropper fast forbindelse 15 års forskning tog det, før den klassiske gamingmus Roccat Kone XP kom i en trådløs udgave.
Razers lysdrevne taster er krøbet Razer DeathStalker V2 er opdateret med lavere, lettere taster, der holder længere.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Vildt god til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinder ingen skønhedskonkurrencer, men den er proppet med god hardware, der er til at betale.
Alienware-laptop med fantomskærm Hvis du spiller meget, meget hurtige spil, kan 480 Hz-skærmen være esset i dit ærme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend