Search
Generic filters
 itemprop

Tilpas dit gaming-lydkort

Nej, det hedder ikke Pure Edition, fordi RGB-lyset er fjernet på Sound BlasterX AE-5 Plus. Tværtimod: Her er der lys i alle ender og kanter.

Det nye Sound BlasterX AE-5 Plus har fået tilnavnet Pure Edition, fordi selve lydkortet er hvidt i stedet for sort. Lydkortet har desuden fået fire RGB LED-strips og giver spillerne mulighed for at være kreative i måden at konfigurere lysene på. Lyset har et spektrum på 16,8 millioner farver, så det hedder med andre ord ikke Pure, fordi man har nedtonet lyseffekterne.

Lyd

Lydmæssigt er lydkortet identisk med Sound BlasterX AE-5 Plus. Det betyder understøttelse af både Dolby Digital Live og DTS Connect-kodning. 5.1 surround-lyd understøttes også samt 7.1 virtuel surround-lyd til hovedtelefoner.

Den indbyggede hovedtelefonforstærker skal fungere med impedans fra 16 til 600 ohm og understøtter opløsninger op til 384 kHz.

Læs også Buet gaming-skærm til flad pris Vink farvel til Full HD. Det koster så lidt ekstra at få den bedste komfort, at det ikke kan betale sig at lade være.
 data-srcset

Tilslutninger

Af tilslutninger finder vi en optisk udgang (TOSLINK), 3,5 mm stereo-frontudgang, 3,5 mm bagudgang og en 3,5 mm center/sub-udgang. Og desuden en 3,5 mm mikrofon/line-indgang.

Den nyeste Sound Blaster Command-software er også på plads, og pressemeddelelsen praler med “en ekstra brugervenlig grænseflade og problemfri tilpasningsalternativer”.

Pris

Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition koster 189,99 euro på creative.com, hvilket er 30 euro mere end den almindelige Plus-udgave, der har tilsvarende ydelse.

annonce

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også