TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sony er i Zonen

Sony debuterer med gamingtilbehør under navnet Inzone. I første omgang med tre headsets og to skærme.

forfatter
Publiceret 28/06/2022 - 23:00

Sony er kendt som hi-fi- og TV-producent. Og de laver selvfølgelig også PlayStation. Men nu vil den japanske elektronikkæmpe også have en del af kagen på markerdet for gamingtilbehør.

Inzone er et nyt gamingudstyrsmærke fra Sony. I første række består udgvalget af to spilskærme og tre gaming-headsets. Alle med tekniske data (og priser) i den bedre ende.

20 PX color with DCIP3 95� Large
Inzone M9. (Foto: Sony)

Den  nye Inzone M9-gamingskærm tilbyder HDR og 4K-opløsning. Skærmen har Full Array Local Dimming for at sikre dybere sorte farver. Opdateringshastigheden er 144 Hz.

Til hurtige spil, hvor hastigheden betyder mere end oplæsningen er der Inzone M3, der har 240 Hz opdateringshastighed, men kun Full HD-opløsning.

Begge skærmene er på 27 tommer.

Topmodellen blandt gaming headsets er det trådløse Inzone H9 med 32 timers batterilevetid og ANC. Inzone H7 kan prale af 40 timers batterilevetid. Begyndermodellen er Inzone H3, der er kablet.

Hedsettene har naturligvis virtuel 7.1-surroundlyd. Sony lover, at spilleren kan høre fodtrin og bevægelser præcist. Med smartphone-appen “360 Spatial Sound Personalizer” kan man tilpasse den rumlige lyd til sin øreform.

Støjreduktion og Ambient Sound Mode

Inzone H9 har aktiv støjreduktion som holder enhver forstyrrende støj ude. For at forbedre spiloplevelsen yderligere har Sony indarbejdet den samme Dual Noise Sensor-teknologi, som anvendes i hi-fi-topmodellen WH-1000 XM5.

GH H mk standard 002 Large
Inzone H9. (Foto: Sony)

Sonys nye gamingprodukter er naturligvis tilpasset til deres egen PlayStation 5-konsol, M9 og M3-skærmene bruger Auto HDR Tone Mapping til automatisk at genkende skærmen under den første opsætning. Og skærmene skifter automatisk til Cinema Mode, når du ser film på PlayStation 5, og Game Mode, når du spiller spil.

Hovedsættene H9 og H7 ledsages af indikation på skærmen, så spillerne nemt kan justere indstillingerne på deres headsets.

Priser og tilgængelighed

Inzone M9 kommer i sommeren og kommer til at koste 10.000 kr.
Inzone M3 kommer til vinter. Prisen er ukendt.
Inzone H9: 2.500 kr.
Inzone H7: 1.900 kr.
Inzone H3: 1.000 kr.

Hovedsættene kan købes fra juli.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Inzone M3 kommer til at koste 4000kr ca.

Nu er Samsungs nye gaming-skærm på hylderne De nye 4K-skærme Odyssey Neo G8 og Odyssey Neo G7 lover vild ydelse!
Kone dropper fast forbindelse 15 års forskning tog det, før den klassiske gamingmus Roccat Kone XP kom i en trådløs udgave.
Razers lysdrevne taster er krøbet Razer DeathStalker V2 er opdateret med lavere, lettere taster, der holder længere.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Vildt god til prisen! Shark Gaming 7G15-70TI vinder ingen skønhedskonkurrencer, men den er proppet med god hardware, der er til at betale.
Alienware-laptop med fantomskærm Hvis du spiller meget, meget hurtige spil, kan 480 Hz-skærmen være esset i dit ærme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend