Nyhed

Razer Project Brooklyn

Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
forfatter

PC-producenten Razer har for vane at præsentere nogle ellevilde koncepter på CES, og årets digitale messe var ingen undtagelse: Razer Project Brooklyn er et koncept for den ultimative gaming-stol.

Razer Project Brooklyn er en gaming-stol med 180 graders OLED-skærm. Ledningerne til PC og spilkonsol føres ud bagpå. (Foto: Razer)

Razer Project Brooklyn

Stolen er lavet af kulfiber og udstyret med en 180 graders buet OLED-skærm, der rulles ud foran dine øjne. Med en skærmdiagonal på 60 tommer får du et panoramabillede, der fylder hele synsfeltet, og som garanteret trækker dig ind i spillets univers!

Både sædet og ryggen er betrukket med læder og har behagelig skumforing på indersiden. Der er også integrerede haptiske moduler, som giver taktile vibrationer synkront med handlingen på skærmen.

Sådan fungerer den udrullelige OLED-skærm. (Animation: Razer)

Stolen kommer desuden med et foldbart bord skjult i armlænene, så man let kan skifte mellem PC-spil med mus og tastatur og konsolspil. Sidst, men ikke mindst har den integreret LED-farvelys, som kan skræddersys og tilpasser sig dynamisk til handlingen.

Den ultimative gamingstol? Logitech og Herman Miller vil tilbyde en superkomfortabel stol til hardcore gamere.

Razer Project Brooklyn er som nævnt et koncept og vil nok være for dyr at sætte i produktion, som den ser ud i sin nuværende form. Alene OLED-skærmen koster en formue! Ikke desto mindre kan den forhåbentlig give inspiration til fremtidige gaming-stole.

Se mere på razer.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.