Nyhed

Profferne går trådløst

Logitech kapper kablet på sit gaming-hovedsæt, der er udviklet i samarbejde med profesionelle spillere.
forfatter

Logitech har ikke blot én, men to serier af gamingudstyr: En serie med farvestrålende og flot grej til hobbyspilleren – og så en knivskarp no-nonsense-serie til de professionelle (og dem, der  gerne ville være det).

Sidstnævne prof-serie er netop blevet udvidet med et trådløst hovedsæt, kaldet Logitech G Pro X Lightspeed Wireless Gaming Headset. Som hidtil er udviklingen sket i samarbejde med professionelle gamere.

”Jeg elsker mit PRO X headset, det eneste jeg ville ønske, at det havde, var trådløs support,” siger Søren ’Bjergsen’ Bjerg, League of Legends, TSM. ”Men nu behøver jeg ikke at ønske det mere!”

Det trådløse hovedsæt er er baseret på Pro X Gaming Headset, som vi tidligere har testet. Og hvis der er mere end navnet, forventer vi et godt resultat.

Som navnet mere end antyder, er det nye hovedsæt udstyret med Logitechs egen trådløse 2,4 GHz Lightspeed-forbindelse.

Derudover byder det nye headset på Blue VO!CE-software, for bedre stemmeklarhed. Driveren er på 50 mm. Der er virtuel DTS 7.1-surroundlyd. Ørepuderne er polstret med memoryskum, så de forbliver behagelige under lange spil.

Pris og tilgængelighed
Logitech G Pro X Wireless Lightspeed Gaming Headset er tilgængeligt i august til 1.499 kroner.

(Foto: Logitech)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.