TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Nye billeder af Xbox Series X og S

Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.

forfatter
Publiceret 17/09/2020 - 15:33

Microsoft har allerede afsløret både lanceringsdato og danske priser for Xbox Series X og Xbox Series S, men i dag har de frigivet flere billeder, der giver et nærmere kig på, hvordan de nye spilkonsoller kommer til at se ud “in the flesh”, både udvendig og indvendig.

Læs også Så er der sat dato på Xbox-premieren Nu ved vi også, hvor meget de vil koste!

Billederne viser bl.a. Xbox-konsollerne skilt ad i stumper og stykker. Vi kan også se, at Xbox Series S bliver den kompakte lillebror af de to og er lavet til at være relativt let at tage med sig.

(Alle fotos: Microsoft)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonce
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

Fin til de fleste Lenovos letvægts-spillemaskine giver god ydelse til de fleste spil uden at vælte budgettet. Men den begejstrer ikke.
Velkommen til det hybride liv Corona slap endelig sit tag – men hjemmekontoret forblev. 2022 blev året, hvor vi arbejdede og spillede overalt.
Professionelt værktøj i luksusklasse Steelseries’ topmodel har faktisk alle de features, man kan komme i tanke om at bede om.
Gaming-skærm overrasker stort Den store Asus-skærms OLED-panel med perfekt sortniveau, kombineret med den matte overflade, giver intet mindre end den bedste gaming-oplevelse, vi nogensinde har haft.
Endelig: Chromebooks til gaming! Nu kommer de første Chromebooks - skabt til gaming! Med 120 Hz, lynhurtig Wi-Fi og god grafik.
Google siger farvel til spil-streaming Den 18. januar 2023 er det slut med Googles cloud-baserede spiltjeneste. Brugere får deres penge tilbage.
Følg Lyd & Billede