TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Minimalistiske spiltaster fra Logitech

Til gaming er der ikke noget, der slår mekaniske tastaturer. Logitch G413 SE kommer i to udgaver, der både er kompakte og til at betale.

forfatter
Publiceret 02/06/2022 - 08:43

De fleste tastaturer på bærbare computere er baseret på boblekontakter, som kan laves både billige, kompakte og stort set lydløse. Det er fint til at besvare e-mails og skrive korte tekster. Men skal der spilles, tæller præcision højest. Og så er mekaniske tastaturer stadig kongen. Desværre er mekaniske tastaturer dyre at lave.

Læs også 5 gaming-tastaturer Luftfartsmaterialer og toptunet finmekanik er, hvad der skal til, hvis du vil komme sejrende ud af kampen på skærmen. Vi har lagt hånd på fem af de bedste mekaniske tastaturer til spil.

Logitech G413 SE og Logitech G413 TKL SE (artikelbilledet) er to nye tastaturer med mekaniske kontakter, der er lavet til gaming. Forskellen på de to er, at G413 TKL SE er “tenkeyless”, dvs. at det numeriske tastatur til højre mangler. Det giver lidt mere plads på bordet til musen.

G413 SE
Logitech G413 SE (her i udgaven med taltaster) er designmæssigt skåret helt ind til benet. (Foto: Logitech)

Disse tastaturer er lavet med stærke, holdbare materialer, og de er en fremragende mulighed for spillere, der ønsker et mekanisk tastatur til en fantastisk pris,” siger Ujesh Desai, administrerende direktør for Logitech Gaming.

Læs også Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-mus, det nye MX mekaniske trådløse tastatur og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastatur skal hjælpe avancerede digitale skabere.
Logitech MXMaster3S TOP

Det mekaniske gaming-tastatur G413 SE har taktile mekaniske knapper. Tasterne har hvid LED-belysning og et sort aluminiumkabinet. Desuden har G413 SE og G413 TKL SE sekstasters anti-ghosting, hvilket betyder, at op til seks taster kan trykkes ned og registreres samtidig, når der skal laves komplicerede comboer i spillet.

Pris og tilgængelighed

Logitech G413 SE og Logitech G413 TKL SE mekaniske gaming-tastaturer er tilgængelige nu, og prisen er henholdsvis 799 kroner og 699 kroner.

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Fin til de fleste Lenovos letvægts-spillemaskine giver god ydelse til de fleste spil uden at vælte budgettet. Men den begejstrer ikke.
Velkommen til det hybride liv Corona slap endelig sit tag – men hjemmekontoret forblev. 2022 blev året, hvor vi arbejdede og spillede overalt.
Professionelt værktøj i luksusklasse Steelseries’ topmodel har faktisk alle de features, man kan komme i tanke om at bede om.
Gaming-skærm overrasker stort Den store Asus-skærms OLED-panel med perfekt sortniveau, kombineret med den matte overflade, giver intet mindre end den bedste gaming-oplevelse, vi nogensinde har haft.
Endelig: Chromebooks til gaming! Nu kommer de første Chromebooks - skabt til gaming! Med 120 Hz, lynhurtig Wi-Fi og god grafik.
Google siger farvel til spil-streaming Den 18. januar 2023 er det slut med Googles cloud-baserede spiltjeneste. Brugere får deres penge tilbage.
Følg Lyd & Billede