Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Minimalistiske spiltaster fra Logitech

Til gaming er der ikke noget, der slår mekaniske tastaturer. Logitch G413 SE kommer i to udgaver, der både er kompakte og til at betale.

Skrevet af / 02/06/2022 - 08:43
Minimalistiske spiltaster fra Logitech

De fleste tastaturer på bærbare computere er baseret på boblekontakter, som kan laves både billige, kompakte og stort set lydløse. Det er fint til at besvare e-mails og skrive korte tekster. Men skal der spilles, tæller præcision højest. Og så er mekaniske tastaturer stadig kongen. Desværre er mekaniske tastaturer dyre at lave.

Læs også 5 gaming-tastaturer Luftfartsmaterialer og toptunet finmekanik er, hvad der skal til, hvis du vil komme sejrende ud af kampen på skærmen. Vi har lagt hånd på fem af de bedste mekaniske tastaturer til spil.

Logitech G413 SE og Logitech G413 TKL SE (artikelbilledet) er to nye tastaturer med mekaniske kontakter, der er lavet til gaming. Forskellen på de to er, at G413 TKL SE er “tenkeyless”, dvs. at det numeriske tastatur til højre mangler. Det giver lidt mere plads på bordet til musen.

G413 SE
Logitech G413 SE (her i udgaven med taltaster) er designmæssigt skåret helt ind til benet. (Foto: Logitech)

Disse tastaturer er lavet med stærke, holdbare materialer, og de er en fremragende mulighed for spillere, der ønsker et mekanisk tastatur til en fantastisk pris,” siger Ujesh Desai, administrerende direktør for Logitech Gaming.

Læs også Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-mus, det nye MX mekaniske trådløse tastatur og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastatur skal hjælpe avancerede digitale skabere.

Det mekaniske gaming-tastatur G413 SE har taktile mekaniske knapper. Tasterne har hvid LED-belysning og et sort aluminiumkabinet. Desuden har G413 SE og G413 TKL SE sekstasters anti-ghosting, hvilket betyder, at op til seks taster kan trykkes ned og registreres samtidig, når der skal laves komplicerede comboer i spillet.

Pris og tilgængelighed

Logitech G413 SE og Logitech G413 TKL SE mekaniske gaming-tastaturer er tilgængelige nu, og prisen er henholdsvis 799 kroner og 699 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Her er LGs rival til Samsungs The Frame og Serif

Scroll to Top