TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Letvægtsmus med lang levetid

forfatter
Publiceret 30/09/2020 - 14:25

Når det gælder gaming-mus, er det ikke nok, at pegeredskabet klarer klik og dobbeltklik nogenlunde sikkert. Her skal musene klare myriader af lynhurtige klik. Og blive ved med det milioner af gange. De fleste spilmus lover, at knapperne holder til 20 til 50 millioner klik, men Roccat lover, at deres “Titan Optical Switch” klarer 100.000.000 klik.

Roccat Burst Pro er symmetrisk designet og har en lav væg på blot 68 gram. Dette til trods er der indbygget intelligent RGB-belysning. Af andre features nævnes varmebehandlede glidefødder og et særlig fleksibelt kabel.

Burst Pro fås i Ash Black og Arctic White. Den kan købes fra 30. oktober til en anbefalet pris på 499 kroner.

Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Fin til de fleste Lenovos letvægts-spillemaskine giver god ydelse til de fleste spil uden at vælte budgettet. Men den begejstrer ikke.
Velkommen til det hybride liv Corona slap endelig sit tag – men hjemmekontoret forblev. 2022 blev året, hvor vi arbejdede og spillede overalt.
Professionelt værktøj i luksusklasse Steelseries’ topmodel har faktisk alle de features, man kan komme i tanke om at bede om.
Gaming-skærm overrasker stort Den store Asus-skærms OLED-panel med perfekt sortniveau, kombineret med den matte overflade, giver intet mindre end den bedste gaming-oplevelse, vi nogensinde har haft.
Endelig: Chromebooks til gaming! Nu kommer de første Chromebooks - skabt til gaming! Med 120 Hz, lynhurtig Wi-Fi og god grafik.
Google siger farvel til spil-streaming Den 18. januar 2023 er det slut med Googles cloud-baserede spiltjeneste. Brugere får deres penge tilbage.
Følg Lyd & Billede