Nyhed

Letvægtsmus med lang levetid

forfatter

Når det gælder gaming-mus, er det ikke nok, at pegeredskabet klarer klik og dobbeltklik nogenlunde sikkert. Her skal musene klare myriader af lynhurtige klik. Og blive ved med det milioner af gange. De fleste spilmus lover, at knapperne holder til 20 til 50 millioner klik, men Roccat lover, at deres “Titan Optical Switch” klarer 100.000.000 klik.

Roccat Burst Pro er symmetrisk designet og har en lav væg på blot 68 gram. Dette til trods er der indbygget intelligent RGB-belysning. Af andre features nævnes varmebehandlede glidefødder og et særlig fleksibelt kabel.

Burst Pro fås i Ash Black og Arctic White. Den kan købes fra 30. oktober til en anbefalet pris på 499 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.