Nyhed

HyperX-mikrofon til streaming og hjemmekontor

Frit valg på lyseffekter og fire forskellige optagekarakteristikker.
forfatter

I takt med at efterårskulden kryber ind, bliver flere og flere sendt på hjemmearbejde. Men det betyder ikke, at man skal nøjes med dårlig lyd på Zoom-møderne, hvis det står til HyperX. Og kedeligt behøver det heller ikke være!

QuadCast S er navnet på en USB-mikrofon med indbyggede RGB-lyseffekter. På det mere saglige plan har den antivibrationsstativ og  indbygget popfilter. QuadCast S-mikrofonen har fire mikrofonkarakteristikker: stereo, rundstrålende, kardioid og tovejs.

“HyperX sigter mod at udstyre streamere, undervisere, studerende og erhvervsliv med brugervenligt udstyr, når folk fortsætter med at arbejde, studere og spille hjemmefra,” siger Edward Baily, som er nordeuropæisk forretningsudviklingschef hos HyperX.

QuadCast S-mikrofonen lover kompatibilitet med chatprogrammer og er certificeret af Discord og TeamSpeak.

Tilgængelighed:
HyperX QuadCast S USB-mikrofon koster 1.349 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.