G915 TKL: Trådløst gaming-tastatur fra Logitech

Endelig kommer Logitechs dræbertastatur i en mere kompakt udgave.
Annonce
Annonce
forfatter

Tastaturet er et af gamerens vigtigste våben. Det kan faktisk betyde forskellen mellem liv og død! Hvis du er seriøs gamer eller aspirerende e-sportsudøver, bør du vælge et mekanisk tastatur. Det giver dig den hurtighed, præcision og feedback, du har brug for for at tage modstanderne på sengen.

Logitechs gaming-division har fået meget rost for G-serien af gaming-tilbehør. I dag lancerer de en helt ny model: G915 TKL. Der er i praksis tale om en mere kompakt version af det populære G915 uden numeriske taster (heraf navnet, TKL = tenkeyless). Ifølge Logitech selv er det deres mest avancerede mekaniske gaming-tastatur nogensinde!

Læs også: 5 gaming-tastaturer

Logitech G915 TKL Tenkeyless Lightspeed Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard. (Foto: Logitech)

 

Det kompakte tastatur med det lange navn er udstyret med alt, hvad du har brug for til at spille kompromisløst. G915 TKL anvender mekaniske kontakter med lav profil, der er halvt så høje som standard. Det giver 25 procent hurtigere aktivering sammenlignet med 2,0 mm aktivering i standardkontakter. Du kan vælge imellem forskellige tastaturlayouts såsom GL Linear, GL Tactile og GL Clicky, baseret på din spillestil.

G915 TKL er velegnet til mindre overflader, hvor du kan arbejde (læs: dræbe!) med musen tættere på tastaturet. Det er også let at tage med til LAN-parties med opbevaringsplads til den tilhørende trådløse dongle.

G915 TKL anvender mekaniske lavprofiltaster, der er halvt så høje som normalt. (Foto: Logitech)

 

G915 TKL anvender Logitechs trådløse Lightspeed-teknologi, der rapporterer med lynhurtige 1 ms. Desuden har det Lightsync RGB-belysning, som giver dig mulighed for at vælge imellem 16,8 millioner farvenuancer. Tastaturet skal give op til 40 timers batterilevetid med lysene aktiveret!

Læs også: 10 gaming-headsets

Pris og tilgængelighed

Logitech G915 TKL vil være tilgængeligt på LogitechG.com og i butikker over hele verden fra juni 2020. Den vejledende udsalgspris bliver 1.699 kroner.

Opret en gratis konto

/ registrér dig for at læse denne artikel gratis

Jeg accepterer Lyd & Billedes Vilkår og betingelser. Jeg vil gerne modtage nyhedsbreve og information. Dette kommer kun et par gange om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Bekræft venligst inden tilmelding

Fortsæt med Google

eller tilmeld dig via e-mail

Glemt adgangskode? Indtast venligst din e-mailadresse. Du vil modtage en mail med et link til at lave en ny adgangskode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også

Volvos første elbil har alt, hvad der skal til for at blive en bestseller, men der er et par ting, man skal være opmærksom på.
Volkswagens elektriske fanebærer efter e-Golf har meget at bevise. ID.3 tilbyder meget godt, men er ikke fri for børnesygdomme.
Hvis Hyundai Kona Electric er lidt hverdagsagtig, så er lyden fra musikanlægget det stik modsatte. Elbilen har også alt, hvad man kan forvente af moderne faciliteter.
Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Kan det blive det næste store inden for billyd?
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.
Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
Får øget rækkevidde og bedre plads.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
I går havde den nye kompakt-SUV Mercedes-Benz EQA officiel verdenspremiere. Se video fra lanceringen her!
Gør dig klar til endnu hurtigere trådløst internet: Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første router med Wi-Fi 6E!
I dag indsættes Joe Biden som USA’s 46. præsident, og amerikanerne, verdenen og den frie presse kan lægge et fire år langt mareridt bag sig.
Så meget lyd som muligt fra små kabinetter.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Streaming-giganten har sikret sig Gal Gadots næste film.
Under CES 2021 viste Razer en gaming-stol frem med udrullelig OLED-skærm! Mon den også kan give massage?
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.