Nyhed

G915 TKL: Trådløst gaming-tastatur fra Logitech

Endelig kommer Logitechs dræbertastatur i en mere kompakt udgave.
forfatter

Tastaturet er et af gamerens vigtigste våben. Det kan faktisk betyde forskellen mellem liv og død! Hvis du er seriøs gamer eller aspirerende e-sportsudøver, bør du vælge et mekanisk tastatur. Det giver dig den hurtighed, præcision og feedback, du har brug for for at tage modstanderne på sengen.

Logitechs gaming-division har fået meget rost for G-serien af gaming-tilbehør. I dag lancerer de en helt ny model: G915 TKL. Der er i praksis tale om en mere kompakt version af det populære G915 uden numeriske taster (heraf navnet, TKL = tenkeyless). Ifølge Logitech selv er det deres mest avancerede mekaniske gaming-tastatur nogensinde!

Læs også: 5 gaming-tastaturer

Logitech G915 TKL Tenkeyless Lightspeed Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard. (Foto: Logitech)

 

Det kompakte tastatur med det lange navn er udstyret med alt, hvad du har brug for til at spille kompromisløst. G915 TKL anvender mekaniske kontakter med lav profil, der er halvt så høje som standard. Det giver 25 procent hurtigere aktivering sammenlignet med 2,0 mm aktivering i standardkontakter. Du kan vælge imellem forskellige tastaturlayouts såsom GL Linear, GL Tactile og GL Clicky, baseret på din spillestil.

G915 TKL er velegnet til mindre overflader, hvor du kan arbejde (læs: dræbe!) med musen tættere på tastaturet. Det er også let at tage med til LAN-parties med opbevaringsplads til den tilhørende trådløse dongle.

G915 TKL anvender mekaniske lavprofiltaster, der er halvt så høje som normalt. (Foto: Logitech)

 

G915 TKL anvender Logitechs trådløse Lightspeed-teknologi, der rapporterer med lynhurtige 1 ms. Desuden har det Lightsync RGB-belysning, som giver dig mulighed for at vælge imellem 16,8 millioner farvenuancer. Tastaturet skal give op til 40 timers batterilevetid med lysene aktiveret!

Læs også: 10 gaming-headsets

Pris og tilgængelighed

Logitech G915 TKL vil være tilgængeligt på LogitechG.com og i butikker over hele verden fra juni 2020. Den vejledende udsalgspris bliver 1.699 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.