Nyhed

Embody Gaming Chair – perfekt til svedige gaming-sessions

Logitech og Herman Miller vil tilbyde en superkomfortabel stol til hardcore gamere.
forfatter

For en inkarneret gaming-entusiast gælder det om at have udstyret i orden, og her taler vi ikke bare om tilbehør som skærm, tastatur og mus: Hvis du skal kunne holde til intense og langvarige spilleperioder, er det meget vigtigt med en komfortabel stol!

Logitech G er blandt de førende leverandører af gaming-tilbehør, og nu er de gået sammen med Herman Miller om at tilbyde en noget så lækker gaming-stol. Embody Gaming Chair har mange ergonomiske finesser, som er designet til at sikre brugerens komfort over længere perioder.

Logitech X Herman Miller Embody Gaming Chair. (Foto: Herman Miller)

Embody Gaming Chair

Herman Miller er en kendt producent af high-end kontormøbler og står bl.a. bag klassikeren Aeron, som er en af de mest populære og anmelderroste kontorstole på markedet.

Embody Gaming Chair er baseret på deres eksisterende Embody-model, men denne version har fået et mere eksklusivt, Logitech G-inspireret design og en sej cyanblå farve. Man har desuden indsat en ekstra skumpude med kølende effekt i sædet, og spillerne kan finindstille stolen til en helt personlig pasform med justérbar armhøjde og -bredde, sædehøjde, dybde og tilt.

Logitech X Herman Miller Embody Gaming Chair. (Foto: Herman Miller)

Pris og tilgængelighed

Det er foreløbig uklart, om Embody Gaming Chair bliver tilgængelig hos danske forhandlere. Indtil videre er den til salg på Herman Millers europæiske websider til en pris på 1.331 euro – knap 10.000 kroner.

Ud over Embody Gaming Chair tilbydes der også et justérbart hæve-sænke-bord og en monitorarm i matchende sort finish.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.