Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Asus ROG Ally skal revolutionere gaming

Spilkonsollen er baseret på Windows 11, og motoren er en ny AMD Ryzen Z1-processor.

Skrevet af / 26/04/2023 - 14:55
Asus ROG Ally skal revolutionere gaming

Om godt 14 dage løfter Asus sløret for en ny håndholdt spilkonsol, ROG Ally, som kommer til at redefinere gaming, lover producenten.

ROG Ally kører Windows 11, hvilket betyder, at gamere kan få adgang til alle deres biblioteker og spilstreaming-tjenester på én og samme enhed. Det skal være en problemfri oplevelse at navigere på Windows-skrivebordet, enten via Allys joysticks og knapper eller via Windows’ indbyggede touchscreen-understøttelse, garanterer Asus.

Den håndholdte konsol kommer til at veje blot 608 gram, og et ergonomisk design skal sikre, at man bære og spille på enheden hele dagen. På bagsiden finder man bl.a. en unik trekantet teksturering på bagsiden, der giver gamerne et solidt greb om maskinen.

Under skærmen, som byder på 1080p opløsning, 500 nit maksimal lysstyrke samt en opdateringsfrekvens på 120 Hz, drives værket af en ny specialbygget processor, nemlig en AMD Ryzen Z1 med RDNA 3-grafik.

Asus ROG Ally
Lyden leveres i Dolby Atmos fra to frontrettede højttalere. (Foto: Asus)

Med ROG’s Zero Gravity termiske system, som anvender et dobbelt blæsersystem med ultratynde køleplader og højfriktionsvarmerør, lover producenten, at der er sørget for, at Ally forbliver kølig, uanset hvor længe man spiller.

Asus ROG Ally bliver officielt lanceret den 11. maj kl. 15 ved et arrangement, du kan følge med i her. Produktet kommer med op til 16 GB RAM og 512 GB indbygget lager.

Læs også Du kommer til at hade en og elske den anden! To håndholdte konsoller burde kunne meget af det samme. Men Steam Deck og Nintendo Switch OLED er så forskellige, at du med sikkerhed vil hade én af dem.

Yderligere specifikationer samt priser vil blive offentliggjort i forbindelse med den officielle lancering.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Skræddersyet gaminglyd med Arctis Nova 5

Maskefald for Razer

Spil 'Fallout' i Excel

Gaming med AI-hjælp

Masser af nye gaming-skærme

De bedste spil i 2024 (hidtil)

Scroll to Top