Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

NYHED

Trætop fra HP

Hvis du stræber efter et mere grønt og organisk image, hvad så med en laptop med indlagt træ?

Skrevet af / 05/06/2019 - 15:37
Trætop fra HP

Der skal normalt en hel del til for få nyheden om en ny bærbare computer til virke spændende. Et GeForce RTX 2080-grafikkort hjælper lidt på det, men udseendet er sjældent ophidsende. Her virker HPs nye Envy Wood-serie, som et frisk pust fra de store skove. En del af kabinettet er nemlig belagt med træ.

De nye versioner med træ, der fås i 13″, 15″ og 17″ størrelse, har samme ydeevne som de eksisterende metalversioner, herunder de nyeste generationer af Intel- og AMD-processorer. Træindlægget fås i to farvekombinationer: ”Nightfall Black” i naturvalnød og ”Natural Silver” i lilla birk.

Træmaskinerne kommer til efteråret. Prisen kendes ikke endnu.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top