Gadget

Xtreme Charger er en stød-, støv- og vandafvisende powerbank, som kører på solenergi!
forfatter

LogoPowerBank har netop lanceret Xtreme Charger, som en powerbank til når du er udendørs i længere tid og ikke har adgang til strømstik. På den ene front er Xtreme Charger nemlig udstyret med ét stort solpanel, som gør det muligt at oplade den via sollys. Der medfølger en karabinhage, så PowerBanken kan oplades, mens den fx hænger på rygsækken.

Xtreme Charger er bygget i et materiale, som er både stød-, støv- og vandafvisende og har en operationstemperatur på mellem -25°C – +65°C. Det betyder, at du kan få strøm til din smartphone, og andre livsvigtige gadgets, selv under de mest ekstreme betingelser – uanset om turen går til toppen af Mount Everest eller Smatten på Roskilde Festival, skriver LogoPowerBank i en pressemeddelelse.

Foto: LogoPowerBank
Foto: LogoPowerBank

På den anden front er Outdoor Charger udstyret med 20 LED-lys, der angiveligt giver et lige så kraftigt lys som en billygte. LED-lampen har tre indstillinger: Kraftig, soft og stroboskop.

Som et lille kuriosum er Xtreme Charger også udstyret med en UV-lampe, som blandt andet kan bruges til at afsløre falske pengesedler.

Powerbanken er udstyret med en 2.1A udgang så den både kan oplade smartphones, iPads, tablet-PC-er og alle andre USB-opladelige gadgets.

Xtreme Charger koster 299 kr. og kan købes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.