TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Smart-ur fra TAG heuer til november

Apples dyreste modeller får konkurrence fra TAG Heuers kommende smart-ur, som er lige om hjørnet.

Den schweiziske ureksport faldt for første gang i seks år. Dels på grund af krisen i Asien, men også fordi den schweiziske centralbanks beslutning om at sætte schweizerfranken fri førte til en stærkere valutakurs – og dermed en betydelig prisstigning for schweiziske ure.

I øjeblikket er salget af smart-ure ikke stort nok til at true de schweiziske urmagere, men de fleste analytikere forventer en vækst i markedet for smart-ure, som Apple Watch.

Læs vores stortest af ​​smart-ure her.

I et interview med Bloomberg afslørede LVMHs chef, Jean-Claude Biver, at TAG Heuer arbejder på et smart-ur, der vil blive lanceret fredag ​​den 9. oktober kl 11:00 i New York.

Det skal se ud som et normalt ur, men indeholder smarte funktioner. Biver siger ikke noget om, hvad uret skal kunne, men regn med, at skridttæller, advarsler og måske en pulsmåler, bliver en del af smart-funktionaliteten.

TAG Heuers smart ur bliver dyrere end et normalt Apple Watch, men billigere end et TAG Heuer Carrera.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.