TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Smart-ur fra HP og Movado

Sammen med Movado vil HP udfordre markedet for smart-ure med et diskret ur uden skærm.

De fleste kender computerproducenten HP, men Movado er ikke ligefrem det mest berømte urmærke. De er måske bedst kendt for deres Museum Dial-ur. I dag er det et billigt quartzur, men da det blev lanceret i 1947 var det en lille designsensation.

Den oprindelige mekaniske ur var designet af kunstneren Nathan George Horwitt, som gav urskiven dens ikoniske “natdesign”. En sort urskive med en gylden sol placeret ved klokken 12. Og intet andet.

Det minimalistiske design er fortsat i HP og Movados Bold Motion. En smart-ur, der er baseret på Motion X-platformen, som også bruges af Alpnia og Frederique Constant, og giver brugeren et app-styret smart-ur.

Foto: PR
Foto: PR

Den logger dine aktiviteter og registrerer skridt, søvn, meddelelser om beskeder og meget mere. Men der er ingen skærm med ikoner, tekst eller symboler.

Lysdioder i flere farver, keramisk urkasse med stål eller sort PVD, og ​​et analogt værk fra Rhonda med syv dages batteritid og oplader er inkluderet i prisen på 700 dollars.

Bold Motion kan bruges med iPhone og Android-telefoner.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.