Apple

Apples mindste bærbare får hurtigere processor og længere batteritid.
forfatter

Apple opdaterede i dag MacBook med de nyeste Intel-processorer, forbedret grafikydeevne, hurtigere flash-lagring og en ekstra times batteritid. Herudover vil MacBook fremover kunne fås i fire farver – guld, sølv, space grey og for første gang nogensinde til en Mac: rosaguld. Det skriver Apple i en pressemeddelelse.

Foto: Apple
Foto: Apple

Den opdaterede MacBook har sjettegenerations dual-core Intel Core M-processorer på op til 1,3 GHz med Turbo Boost på op til 3,1 GHz og hurtigere 1866 MHz hukommelse. Det nye Intel HD Graphics 515 sørger for op til 25 procent hurtigere grafikydeevne, og med hurtigere PCIe-baseret flash-lagring kan dagligdagsopgaver klares hurtigere end før, understreger Apple.

Den opdaterede MacBook fås via apple.com/dk fra i dag og i Apples butikker og udvalgte autoriserede Apple-forhandlere fra og med i morgen.

MacBook fås med en 1,1 GHz dual-core Intel Core m3-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2,2 GHz, 8 GB hukommelse og 256 GB flash-lagring til 11.299 kr. eller med en 1,2 GHz dual-core Intel Core m5-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 2,7 GHz, 8 GB hukommelse og 512 GB flash-lagring til 13.999 kr.

Specielle konfigurationer omfatter en 1,3 GHz dual-core Intel Core m7-processor med Turbo Boost-hastigheder på op til 3,1 GHz. Oplysninger om yderligere tekniske specifikationer og tilbehør findes på apple.com/macbook. Alle ovennævnte priser er inklusive moms.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.