Spil

Det er ikke kun i filmverdenen, at populære titler genopstår som remakes. Snart udgives et af tidernes mest populære computerrollespil i ny udgave.
Annonce
Annonce
forfatter

Final Fantasy-serien er en af ​​de virkelige klassikere inden for eventyr- og rollespil på computer. Det mest populære i serien er Final Fantasy VII, som har solgt i hele 11 millioner eksemplarer fra 1997 til i dag. Det blev først introduceret til Playstation i 1997 og er for nylig blevet konverteret til platforme som Apple iOS og snart også til Android.

Firmaet bag FF-serien, Square Enix, arbejder i øjeblikket på en “remake” af spillet til Playstation 4. I modsætning til de tidligere udsendte versioner har vi at gøre med et nyt spil lavet fra bunden, men hvor karakterer og plot følger samme historie som det oprindelige spil.

Billede: Square Enix
Billede: Square Enix

I en ikke alt for fjern fremtid, kan du igen ledsage Cloud, Tifa, Barret og de andre helte fra Midgar i kampen for at redde verden fra den onde Sephiroth og den mægtige selskab Shinra. Den nøjagtige udgivelsesdato er ikke bekræftet endnu, men Square Enix har for nylig udgivet en ny teaser-trailer, der siger lidt om, hvad vi kan forvente med hensyn til grafikken:


Flere Playstation-klassikere relanceret
Mens de venter på en remake af Final Fantasy VII, får de gråhårede gamere meget andet at glæde sig over. Under weekendens Playstation Experience-udstilling i San Franciso annoncerede Sony, at de udsender et bundt populære Playstation-klassikere (faktisk nogle af de bedst sælgende spil nogensinde), såsom Dark Cloud, Twisted Metal Black og GTA: Vice City/San Andreas med flere til Playstation 4. Her bliver der næppe tale om en slet så ekstrem makeover som på Final Fantasy, men du kan nok stadig regne med forbedret grafik i 1080p-opløsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

Philips har kombineret deres farvestrålende OLED-TV’er med en potent soundbar fra Bowers & Wilkins. Resultatet er et ægte drømme-TV!
Vil du have ægte 8K-opløsning uden at betale en formue? Så kan Samsung Q700T være den rette medicin.
Har du netop slået kløerne i en PlayStation 5 eller en Xbox Series X? Så vil du måske også gerne opgradere din skærm. Vi har testet de bedste TV’er til gaming!
LG’s og Sonys nye topmodeller er propfulde af funktioner og ny teknologi. Men hvilket af disse 8K-TV’er har den allerbedste billedkvalitet? Vi tester!
Årets nye OLED-skærme får en række opdateringer, inklusive en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har udviklet en ny app, der lader dig kalibrere dit TV selv ved hjælp af mobilen.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
LG Display tilbyder flere nye OLED-skærmstørrelser i 2021, deriblandt en længe ventet 42-tommer. Spørgsmålet er, hvilken af TV-producenterne der først bider på.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.