TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Robotgulvmoppen redder weekenden

Det er fredag, du har egentlig fri, men weekenden står på rengøring. Øv. Eller?

Arbejde, fritidsinteresser, trætte børn og rengøring udgør langt fra den ideelle kombination. Tiden i hverdagen er knap, nullermændene vokser sig store som traktorhjul, og dagligdagens snavs og skidt tager magten. Men frygt ikke længere. iRobot lancerer nu robotgulvmoppen Braava jet.

Med mere end 15 millioner solgte husholdningsrobotter på verdensplan arbejder iRobot kontinuerligt på at gøre en forskel i netop dit liv. Med den nye Braava jet robotgulvmoppe slipper du for at vaske, moppe og feje gulvet. iRobot Braava jet klarer snavs og skidt på sværttilgængelige områder, f.eks. under køkkenskabene og omkring toilettet. Du skal blot montere en Braava jet rengøringsklud, så vælger robotten automatisk mellem gulvvask, gulvmopning eller fejning. Det skriver iRobot Danmark i en pressemeddelelse.

Foto: iRobot
Foto: iRobot

Braava jet robotgulvmoppen er udstyret med en såkaldt præcisionsjetspray og et vibrerende rengøringshoved, som angiveligt løsner snavs og skidt, alt imens rengøringskludene nedbryder og isolerer snavs. Robotgulvmoppen skal kunne navigere på intelligent vis på steder, hvor pladsen er trang, og sikrer med sit “effektive rengøringsmønster” og sin “kompakte størrelse” en grundig rengøring, hævder iRobot.

Rengøringsrobotten kan købes nu, og vejledende udsalgspris er 1.999 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.