Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

PS4 i Star Wars-udgave

I anledning af det kommende Battlefront-spil udsendes nu en PS4 prydet med et billede af Darth Vader.

Skrevet af / 21/08/2015 - 11:28
PS4 i Star Wars-udgave

Den 17 november udsendes det svenskudviklede storspil Star Wars Battlefront:

I tilknytning til lanceringen kommer der også en specialudgave af PS4, som er lakeret med et billede af Darth Vader, samt en Dual Shock 4-controller i samme farvetema.

19957962794_05f6bb7f84_h
Foto: Disney

Den vil blive solgt i to forskellige pakker, “Limited Edition Star Wars Battlefront PS4 Bundle”, som ud over ovenstående indeholder spillet Star Wars Battlefront samt en digital kode, der giver adgang til at downloade fire klassiske Star Wars-spil.

Foto: Disney
Foto: Disney

Den anden udgave, ”Limited Edition Disney Infinity 3.0: Star Wars PS4 Bundle”, indholder spillet Disney Infinity 3.0, spilfigurer, samt en en digital kode til download af fire klassiske Star Wars-spil.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top