TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Prøv Rdio gratis

Spotify-udfordreren Rdio tilbyder nu 6 måneder gratis.

forfatter
Publiceret 12/02/2013 - 11:03

Den streamende musiktjeneste Rdio åbnede for to og et halvt år siden og findes i USA, Brasilien, Australien og mange europæiske lande. Men den har ikke været i stand til at gøre sig bemærket sammenlignet med tjenester som Spotify og WiMP.

Nu vil man lokke flere brugere til og tilbyder nye kunde seks måneders gratis lytning. Uden at behøve at skulle afsløre sine kreditkortoplysninger. Men antallet af sange, man kan lytte til pr. måned, er begrænset.

Når prøveperioden er udløbet, kan man tegne abonnement på webløsningen for 49 kroner om måneden eller ubegrænset adgang til 99 kroner om måneden.

Man kan lytte på Rdio i browseren eller med en app til Mac eller Windows. Den findes også til iOS, Android, Blackberry og Windows Phone. Dog virker det ikke som om, at man kan anvende gratisabonnementet på mobile enheder.

Bag Rdio finder vi Skype-grundlæggerne Niklas Zennström og Janus Friis.

www.rdio.com

Skriv en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Følg Lyd & Billede