Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Prøv Rdio gratis

Spotify-udfordreren Rdio tilbyder nu 6 måneder gratis.

Skrevet af / 12/02/2013 - 11:03
Prøv Rdio gratis

Den streamende musiktjeneste Rdio åbnede for to og et halvt år siden og findes i USA, Brasilien, Australien og mange europæiske lande. Men den har ikke været i stand til at gøre sig bemærket sammenlignet med tjenester som Spotify og WiMP.

Nu vil man lokke flere brugere til og tilbyder nye kunde seks måneders gratis lytning. Uden at behøve at skulle afsløre sine kreditkortoplysninger. Men antallet af sange, man kan lytte til pr. måned, er begrænset.

Når prøveperioden er udløbet, kan man tegne abonnement på webløsningen for 49 kroner om måneden eller ubegrænset adgang til 99 kroner om måneden.

Man kan lytte på Rdio i browseren eller med en app til Mac eller Windows. Den findes også til iOS, Android, Blackberry og Windows Phone. Dog virker det ikke som om, at man kan anvende gratisabonnementet på mobile enheder.

Bag Rdio finder vi Skype-grundlæggerne Niklas Zennström og Janus Friis.

www.rdio.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top