Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Praktisk bærbar og trådløs højttaler

Tjek denne iDims! Carbon Audio Zooka er en lille og pæn Bluetooth-højttaler, som kan tages med i bagagen og spiller musik, der hvor du er.

Skrevet af / 19/04/2013 - 14:03
Praktisk bærbar og trådløs højttaler

Den trådløse Aduio Zooka kommer i flere sprælske farver og kan sættes på en iPad, som vist på billedet. Og kan fungere som stativ for en række enheder. Den kan også, som billedet viser, sættes på skærmen på en laptop.

Den 23,5 cm lange højttaler oplades via USB-porten på laptop`en, spiller i otte timer og har integreret mikrofon, således at den kan bruges til samtaler på Skype, Facetime eller bare når man ringer.

Wk12-Carbon-phone_tablet_computer2

To 30 mm højttalerelementer, en i hver ende, sørger for lyden, som streames fra lydkilden via Bluetooth (A2DP), men den kan også tilsluttes fysisk til lydkilden via 3,5 mm minijack-indgangen.

Den silikonebeklædte Carbon Audio Zooka koster 100 USD og er tilgængelig i mange netbutikker allerede – i otte forskellige farver.

detail_o

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top