TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Praktisk bærbar og trådløs højttaler

Tjek denne iDims! Carbon Audio Zooka er en lille og pæn Bluetooth-højttaler, som kan tages med i bagagen og spiller musik, der hvor du er.

forfatter
Publiceret 19/04/2013 - 14:03

Den trådløse Aduio Zooka kommer i flere sprælske farver og kan sættes på en iPad, som vist på billedet. Og kan fungere som stativ for en række enheder. Den kan også, som billedet viser, sættes på skærmen på en laptop.

Den 23,5 cm lange højttaler oplades via USB-porten på laptop`en, spiller i otte timer og har integreret mikrofon, således at den kan bruges til samtaler på Skype, Facetime eller bare når man ringer.

Wk12-Carbon-phone_tablet_computer2

To 30 mm højttalerelementer, en i hver ende, sørger for lyden, som streames fra lydkilden via Bluetooth (A2DP), men den kan også tilsluttes fysisk til lydkilden via 3,5 mm minijack-indgangen.

Den silikonebeklædte Carbon Audio Zooka koster 100 USD og er tilgængelig i mange netbutikker allerede – i otte forskellige farver.

detail_o

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend