TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Polar får Android Wear

Det nye smart-ur M600 har flere funktioner og enklere integration.

forfatter
Publiceret 16/08/2016 - 09:05

Vi har tidligere testet Polars sportsarmbånd Loop. Det havde god sensorer, men vi var ikke helt tilfredse med softwaren.

I det kommende sportsur, M600, har Polar valgt ikke at prøve at opfinde hjulet på ny, og har frem for egne løsninger installeret Googles styresystem til ure, Android Wear. Dermed får man, ud over de sædvanlige fitnessfunktioner, adgang til beskeder, kalender og tusindvis af andre apps fra Google Play-butikken.

Foto: Polar
Foto: Polar

Der er også en særlig app, Polar Flow, som kan holde styr på aktivitet, puls og søvn. Man kan også bruge Polar Running Program, der kan skræddersy en træningsplan efter dine egne træningsmål.

Foto: Polar
Foto: Polar

Uret har en 1,3″ touchskærm og 4 GB lagerplads, samt indbygget GPS. Pulsen måles optisk ved hjælp af 6 LED’er. Batteriets levetid er cirka 48 timer.

Polar M600 kommer senere på året. prisen bliver ca. 2.900 kroner

Læs mere hos Polar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend