itemprop

PC’er til Mac-brugerne

Acer satser på de kreative computerbrugere. Dem, der oftest har en Mac i tasken eller på skrivebordet.

Acers Concept D-serie henvender sig til kreative professionelle, som grafikere, 3D-animatorer og filmfolk. Kunder, som ikke mindst Apple har haft held til at tiltrække.

Serien havde premiere i New York i fjor, men på CES-messen, som er i gang i Las Vegas, er den kreative familie blevet udvidet med nye medlemmer.

Acer Concept D 7 Ezel. 4K-touchskærmen fungerer som lærred, og der medfølger en tegnepen fra Wacom. (Foto: Acer)

ConceptD 7 Ezel er en serie af bærbare computere med en “lærred” i form af en 4K-touchskærm, der kan drejes og roteres i fem forskellige stillinger. Maskinerne kan købes med tunge grafikkort fra Nvidias professionelle Quadro RTX-serie.

Maskinerne udnytter Acers Ezel-hængsel, som gør computerne fleksible til mange arbejdsscenarier: Delingstilstand, vandret tilstand, lodret tilstand, tablettilstand eller præsentationstilstand.

Acer Concept D 700 er beregnet til grafiske eksperter. (Foto: Acer)

Skrivebordsmodellen Concept D 700 henvender sig til filmskabere, animatorer og tekniske tegnere. Den kommer med op til Intel Xeon-processor, og er udstyret med Nvidia Quadro RTX 4000-grafikkort. Den har op til 64 GB 4x DIMM 2666 MHz DDR4 RAM.

Priserne på ConceptD-modellerne er ikke kendt endnu, men så kraftig hardware får man ikke for småpenge..

Lidt mindre velbeslåede kreative kan også finde arbejdsredskaber blandt CES-nyhederne. Spin 3 og Spin 5 er 2-i-1-computere med tegnemuligheder. Pennen her er Acers egen, men teknologien er hentet hos tegnepladeeksperten Wacom.

annonce
Acer Spin 3. (Foto: Acer)

Acer Spin 5 har en 13,5-tommers 2K-touchskærm. Den lidt billigere Spin 3 har en 14″ Full HD-touchskærm. Begge leveres med en Acer Active Stylus, der anvender Wacom AES (aktivt elektrostatisk)-teknologi, der understøtter 4.096.

annonce

Acer Spin 5 og Spin 3 er udstyret med op til 10. generations Intel Core i7-processor og integreret grafikkort. Spin-maskinerne er tilgængelige fra februar, og priserne begynder lige under 7.000 kr for Spin 3 og 8.500 kr for Spin 5.

Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

Scroll til toppen