Nyhed

Opdateret håndværktøj

Logitech benyttede IFA til at præsentere en ny udgave af deres bedst sælgende spilmus.
forfatter

Hos Logitechs spilafdeling var der, ikke overraskende, mus på bordet. Her viste man en ny udgave af den berømte Logitech G502-gamingmus. Af ydre er den magen til originalen, men sensoren er Logitechs nye HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K sensor. Og for at få lidt sjov i gaden er musen udstyret med Lightsync RGB-lysshow. Musen har 11 knapper for tilpasning af kommandoer og makroer, et justerbart vægtsystem med fem 3,6g vægtlodder og et lynhurtigt rullehjul med 2 funktioner.

“Den originale G502 er en fanfavorit, men vi har udviklet en utrolig sensorteknologi, siden den først blev lanceret,” siger Ujesh Desai, vicepræsident og administrerende direktør for Logitech Gaming.

Logitech G502 HERO gamingmus er tilgængelig i okober 2018 til en vejledende pris på 749 kroner. Vi har bestilt et testeksemplar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.